Kanye West açık açık Yahudilere savaş açtı! 'Hitler' dediği anlarda stüdyoyu buz kesti

Amerika Birleşik Devletleri'nin son aylarda en çok konuşulan ünlüsü Kanye West, katıldığı bir program esnasında Yahudileri çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. West'in 'Hitler' dediği anlarda stüdyoyu buz kesti.

Kanye West açık açık Yahudilere savaş açtı! 'Hitler' dediği anlarda stüdyoyu buz kesti
Kanye West açık açık Yahudilere savaş açtı! 'Hitler' dediği anlarda stüdyoyu buz kesti
GİRİŞ 02.12.2022 14:40 GÜNCELLEME 02.12.2022 14:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eylül 2022'de Yahudilerle ilgili bir paylaşım yapmasından sonra işlerini bir bir kaybeden Kanye West, bu kez açık açık ABD'deki Yahudi cemaatine savaş açtı.

Hatırlanacağı üzere Twitter üzerinden Yahudilerle ilgili bir paylaşım yapan West'e 'anti-semitik' yakıştırmaları yapılmıştı.

Ünlü müzisyen ise Yahudiler aleyhinde bir şey demesinin mümkün olmayacağını, siyahilerin özünde Yahudilerden geldiğini iddia etmişti.

Fakat Eylül ayının sonuna doğru hem iş ortaklıklarından hem de milyonlarca insanın takip ettiği sosyal medya hesaplarından oldu.

Önce Instagram daha sonra Twitter, Kanye West'i anti-semitik paylaşım yapmakla suçlayıp platformun dışına itti. 

West'in yüz milyonlarca dolarlık iş ortaklıkları da son açıklamalarından ötürü geri çekildi ve serveti birkaç ayda erimeye yüz tuttu.

ABD'nin 'Milyarderler' listesinden düşen müzisyen, sadece 30 günlük periyotta yarıdan fazla kayıp yaşadı.

'HİTLER'İ BEĞENİYORUM'

Kanye West ise son katıldığı bir programda Hitler'e yönelik şu açıklamalarda bulundu:

“İnsanlar Nazileri kötülemeyi bırakmalı. Hitler 6 milyon kişiyi öldürmedi bu istatistiksel bir yanlış. Ben burada şoke edici olmak istemiyorum. Hitler’i beğeniyorum. Soykırım öyle olmadı.

Hitler’in 6 milyon Yahudi’nin ölüm emrini vermediğini iddia eden West, “Ben Hitler hakkında iyi şeyler de görüyorum. Her insanın masaya bir değer getirdiğini düşünüyorum, özellikle de Hitler’in. Almanya, bir noktada iyi bir lider tarafından yönetildi”

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Yalçın 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Türkiye için değil bütün dünya için beladır bu siyonist yahudiler..Fitne ve fesadın üretim merkezidir..Evet gerçekten kendi ırklarından başka hiçbirine insan gözüyle bakmazlar..Hatta siyonist yahudiler faşizmin en ileri ucudur..Onun için dünyanın düzelmesi için iki şık var ..Ya yer yüzünden tamamen silinecekler ya da onlar Allah'ın istediği duruma gelecekler..Ama şu anda bu mümkün görünmüyor..Yalnız şunu da bilmemiz lazım, sapıtanlar ve Allah'ın yolunda olmayanlar için işte böyle zalimleri bizlerin başına musallat eder..Bizler ne zaman akıllanır ve uyanırsak işte o zaman durumu leyhimize çevirir yüce Allah.
    Cevapla
  • tebrik ederim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sİyonist artıklarına karşı cesaretinden dolayı kanya westi tebrik ederim
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler ve tüm siyonistler için “Heil Hitler”. Her Yahudiyi fırınlarda yakacak ve ardından sabun yapacak bir Führer lazım. Ne demiş Führer ? “Bir gün yakmadığım her Yahudi için bana küfür edeceksiniz”. Şimdi kimse merhametten yok bilmem neyden bahsetmesin. Kan kusturuyor bu Yahudiler bütün dünyaya. Keşke Osmanlı İspanya’da ki Yahudileri kurtarmasaydı o zaman kökleri kururdu. Osmanlı’nın kurtardığı Yahudiler teşekkür olarak devletimizi yıktı. Kendilerini üstün ırk, mavi kandan sayan ve Yahudi olmayan herkese hayvan gözüyle bakan lanetli bir toplum. Bu yüzden tekrardan tüm Yahudiler ve siyonistler için “Heil Hitler” !
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be, memlekette gerçek tarihi belgelri araştırıp okuyanları görmek güzel bir duyguymuş, Tebrikler Yunus Bey.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!