Sıfırıncı Gün 'Özgür' Engin Öztürk bıçak altına yattı! Dizi çekimleri iptal edildi

Sıfırıncı Gün dizisi ile ilgili seyirciyi üzecek bir gelişme yaşandı. Bıçak altına yatan başrol oyuncusu Engin Öztürk'ün durumundan ötürü, TV8 ekranında yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerine ara verildi. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Sıfırıncı Gün 'Özgür' Engin Öztürk bıçak altına yattı! Dizi çekimleri iptal edildi
Sıfırıncı Gün 'Özgür' Engin Öztürk bıçak altına yattı! Dizi çekimleri iptal edildi
GİRİŞ 31.01.2023 09:50 GÜNCELLEME 31.01.2023 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranında yayın hayatına devam eden polis dizisi Sıfırıncı Gün dizisinin başrolü Engin Öztürk'ten üzücü bir haber geldi. Ameliyat olan Engin Öztürk'ün sağlık durumu, dizinin çekimlerinin iptal edilmesine sebebiyet verdi. 

28 Aralık akşamı TV8'de seyirciye merhaba diyen ve oldukça beğeni toplayan Sıfırıncı Gün dizisinde başrol oynayan Engin Öztürk bir süredir belindeki şiddetli ağrılarla mücadele veriyordu. Belinde oluşan bu rahatsızlıktan ötürü ameliyat olması gerekti.

Engin Öztürk, hastalığının tedavisi kapsamında ameliyat oldu. Sevenlerini bir hayli korkutan oyuncu Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca hastaneden taburcu olduğu da gelen haberler arasında.

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı nişanlandı! İşte Meltem Yılmazkaya'nın nişanlısı...Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı nişanlandı! İşte Meltem Yılmazkaya'nın nişanlısı...

DİZİ ÇEKİMLERİ İPTAL EDİLDİ

Sıfırıncı Gün'de Özgür karakteri ile başrol oynayan Engin Öztürk'ün sağlık durumundan ötürü, Acun Medya dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Bir hafta ara veren dizi, yeniden TV8 ekranında izleyici ile buluşacak. 

Sıfırıncı Gün oyuncuları kimdir? Sıfırncı Gün hangi gün? Konusu...Sıfırıncı Gün oyuncuları kimdir? Sıfırncı Gün hangi gün? Konusu...

YAYIN GÜNÜ CUMAYA ALINDI

Ayrıca dizinin yayın gününün Cuma olarak değiştiği öğrenildi. Diğer yandan dizinin isminde de bir değişikliğe gidildi. Dizi, 3 Şubat itibariyle Birinci Gün ismiyle ekrana gelecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hatice 1 yıl önce Şikayet Et
    Cuma gününe alınmış bari beşinci gün olarak degisselermis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi