Akbaşoğlu: İdam cezası geri gelsin!

TBMM’de, şehit ailelerine verdiği sözü tutarak konuşma yapan Akbaşoğlu, idam cezasının geri getirilmesini Meclis zabıtlarına geçirdi.

GİRİŞ 28.07.2016 17:13 GÜNCELLEME 28.07.2016 17:16
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinde söz alarak, 15 Temmuz’da FETÖ ve arkasındaki uluslararası güçlerce planlanan darbe ve işgal girişiminde şehit düşen Çankırı’lı hemşehrilerinin isimlerini tek tek zikrederek, 81 ilimizde şanlı direniş sonucu hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret, gazilerimize de  acil şifalar diledi.

İNSANLIK TARİHİNDE YENİ BİR DÖNEM

Bütün insanlığın umudu ve vicdanı olan Türkiye’yi devre dışı bırakmak ve parçalamak için Siyonizm ve Emperyalizmin kuklalarınca söz konusu darbe ve işgal girişiminin yapıldığını belirten Akbaşoğlu sözlerine şöyle devam etti:

 “Hain alçaklara dur diyen Aziz ve Asil Milletimizin İkinci İstiklal Mücadelesi ile tarihin seyrini değiştirecek büyük bir zafere imza atılmıştır.”

İDAM CEZASI GERİ GELSİN

Çankırı Milletvekili Akbaşoğlu, bu zaferde imzası bulunan Türkiye’de yaklaşık bir milyon Çankırı’lı ile  Aziz Milletimizin idam cezasının geri getirilmesi talebini, TBMM’de güçlü bir şekilde ifade etti.

YORUMLAR 16
  • bayram 7 yıl önce Şikayet Et
    246 şehide 246 idam olmazsa adalet mahzun kalır.
    Cevapla
  • davut 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece terör ve darbe suçları için uygulansa büyük bir rahatlama sağlar ülkede
    Cevapla
  • Erol Taş 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce idam edilsinler, mahkemesi sonra yapılır.
    Cevapla
  • cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    abd de idam cezası var ise türkiye de neden olmasın
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    idam cezasını mecliste zikreden ilk isim helal olsun koca yürekli insan bizim gönderdiğimiz vekiller bizi dinlemiyor anlaşılan hiç idam diyen olmadı daha...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!