CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Keçiören'de 23 Nisan'da ziyaret ettiği ev sahibinin 4 aydır borcu nedeniyle elektriğinin kesik olduğu iddiasında bulunmuştu. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), "Tesisatın 31 Mart'ta elektrik enerjisinin borçtan dolayı kesildiği, borcun ödenmesini takiben 5 Nisan'da elektrik enerjisinin bağlandığı tespit edilmiştir." açıklamasını yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de dün akşam sosyal medya hesabından peş peşe attığı tweetler ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik kesintisi yalanını kamuoyuna duyurdu. Dönmez, "Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?" ifadelerini kullandı.  

Haber7.com olarak konuyu GENAR Başkanı İhsan Aktaş ve OPTİMAR Başkanı Hilmi Daşdemir’e sorduk. Aktaş, CHP ve İyi Parti cephesinde düzmece hikayelerin devam ettiğini ve vatandaş bunları görüğünü ifade etti. Daşdemir ise, CHP’nin geçmişte olduğu gibi algı yaptığını ve Kılıçdaroğlu’nun bu gerçeği bile bile gittiğini söyledi. 

Muhabir: Gamze Türk 

Kurgu: Mustafa Şeker 

Yorumlar 117 Yorum Var
  • Seyit Onbaşı 26.04.2022 21:51
    Bu zatı CHP yi Bitirsin diye kasetle getirildiği günden itibaren, CHP İçerisinde ki Sosyal Demokrat, Aydın Düşünür Ne Kadar Bürokrat Varsa , en Üst Düzeyden ve Alt Düzeyde Fikir İnsanı varsa diskalifiye Ettirilerek yerlerine Nerede Pkk,ypg, pyd, yandaşlarını parti ye topladılar. Kılavuzları Kandil ve ABD ve Avrupa Ülkeleri ile İçli dışlı!%52Millet. İradesini Derbest Etmek için Çırpınan Biçare ler!
  • Okuyorum 26.04.2022 10:47
    Yalan söyliyeni ELEKTİRK ÇARPSIN
  • METE 26.04.2022 10:30
    İMAMOĞLU bu komployu kurmuş olabilir
  • Misafir 26.04.2022 10:26
    Bu elindekinle anca kilise paklar seni, yuruuu patrikin yanina ağzına şeker kosun..
  • ramazan 26.04.2022 09:59
    Kemal emmi mumun yatsıya kalmadı. yalan elinde patladı. bu senin kaçıncı yalanın ?
Daha fazla yorum görüntüle