Isparta

Yılanı öldürmek istedi, hastanelik oldu

16:28 30 Mayıs 2020 3 Yorum Var
Yılanı öldürmek istedi, hastanelik oldu

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bahçede çalışan Mevlüt Turşucu, karşısına çıkan yılanı tüfekle vurmak isterken tüfeğin namlusunun parçalanması sonucu elinden yaralandı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Yalvaç'a bağlı Dedeçam köyü Çayırlı mevkiinde meydana geldi. Mevlüt Turşucu, öğleden sonra çalışmaya gittiği tarlada yılanla karşılaştı. Tuşucu yanındaki tüfekle yılanı vurmak istedi. Ancak ateşlenen tüfeğin namlusu parçalanınca Turşucu sol elinden yaralandı. Mevlüt Turşucu, komşularının yardımıyla götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Hastanede tedavisi süren Mevlüt Turşucu, olay anını şöyle anlattı: "Bahçede çalıştığım esnada yaklaşık 2 metre boyunda bir yılan gördüm. Zehirli olabileceğini ve bana zarar vereceğini düşünerek yanımda bulunan çifte 12 kalibrelik tüfekle üzerine doğrultup, tetiğe bastım. Patlamayla birlikte tüfeğin namlusu parçalandı ve namluyu kavrayan sol elim kan içerisinde kaldı. Hemen bahçe komşularıma feryat içinde seslendim. Murat Doğan isimli bir komşumuz beni aracına alarak Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada pansuman yapıldıktan sonra Isparta Şehir Hastanesi'ne gönderildim ve burada ameliyat edildim. Sol elimin baş parmağı parçalanmış durumda. Son durum 3- 4 gün içinde belli olacak. Allah sakladı. Böyle olacağını bilsem ateş etmezdim."

Mevlüt Turşucu'nun genel sağlık durumunun iyi olduğu olayla ilgili jandarmanın adli soruşturma başlattığı öğrenildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yılan değil,Yılan kılığına girmiş bir cindir.Cinler genelde siyah keçi siyah kedi ve siyah yılan kılığına girerler ayrıca genelde akrep kılığınada girerler.Bu gibi olaylar definecilerinde başına gelmiştir.Her zaman bu gibi durumlarda önce Besmele çekmeliyiz.Allah musallatlarından korusun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kabzesiz tabanca 3 yıl önce Şikayet Et
    Yılanmıydı acaba ateş ettiğin. Besmele çekip destur demeden mi ateş ettin . allah şerlerinden korusun bizi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ottomans 3 yıl önce Şikayet Et
    Gulermisin aglarmisin habere bak
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.