İstanbul

Erdoğan'dan sonra Necati Şaşmaz'ın resmini yaptı

11:14 14 Mayıs 2017
Erdoğan'dan sonra Necati Şaşmaz'ın resmini yaptı

Çizdiği kara kalem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresiyle tanınan doğuştan Serebral Palsi hastası Gülşah Yağmur Yazıcı, bu kez de bir araya geldiği Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz'ın resimlerini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kara kalem portresini Twitter'dan paylaşınca tanınan Yazıcı (22), hayranı olduğu Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile film stüdyolarında buluştu.

"Polat Alemdar" karakteriyle tanınan Şaşmaz'ı karşısında görünce büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Yazıcı, kendisi için yaptığı resimleri oyuncuya imzalattı.

Şaşmaz, uzun süre vakit geçirdiği Yazıcı ve annesine film stüdyolarını gezdirdi. Yazıcı en çok film kurgu işlemlerine ilgi gösterdi.

- Birlikte resim yaptılar

Yazıcı ile birlikte yere oturarak resim yapan Necati Şaşmaz, genç hayranına özel yapım bir saat hediye etti.

Şaşmaz, AA muhabirine, Gülşah’ın gelecekte büyük bir ressam olacağına inandığını belirterek, "Gülşah’ın bana duyduğu sevgi benim için çok değerli. Gülşah bana çizdiği Polat Alemdar portrelerini gösterdi. Gerçekten çok yetenekli, zeki ve güzel yürekli bir gencimiz. Beraber şirketimizi gezdik, resimler yaptık, müzik dinledik. Onunla bir araya gelmiş olmak beni çok mutlu etti. Onunla yeniden bir araya geleceğiz." dedi.

Şaşmaz, Gülşah Yazıcı'yı vizyona girecek "Kurtlar Vadisi Vatan" filminin galasına da davet ettiğini belirtti.

Rahatsızlığına rağmen küçük yaşlardan itibaren resim yapma yeteneğini geliştiren, özellikle kara kalem portrelerde ilerleme kaydeden Gülşah Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini çizmişti.

Resmi Erdoğan'ın resmi Twitter hesabı "RT_Erdogan"ı etiketleyerek paylaşan Yazıcı, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." diye yazmıştı.

Paylaşımı gören Erdoğan da Twitter hesabından Yazıcı'ya, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." karşılığını vermişti.

Kızının 5 yaşına kadar hiç yürüyemediğini anlatan Sebahat Yazıcı, "Kızımın yaptığı resmi Cumhurbaşkanımızın beğenip telefonla araması mutluluğumuzu ikiye katladı. Cumhurbaşkanımızın telefonda olduğunu öğrenince Gülşah uçtu buralarda, onun sesini duyunca koptu, kalbi yerinden fırlayacaktı sevinçten." demişti.

Erdoğan, daha sonra Gülşah Yağmur Yazıcı ve ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.