İstanbul

Kristal Elma’dan Aygaz’a 2 Ödül

12:54 07 Kasım 2017
Kristal Elma’dan Aygaz’a 2 Ödül

Aygaz Otogaz, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen Kristal Elma’dan "Film- Televizyon & Sinema" kategorisinde Gümüş Elma, "Radyo" kategorisinde ise Bronz Elma olmak üzere toplam iki ödül aldı.

Aygaz açıklamasına göre, ürün kalitesi ve üstün hizmet anlayışıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen LPG markası olan Aygaz, pazarlama ve iletişim alanındaki kampanyaların değerlendirildiği Türkiye’nin en prestijli reklam ödül programı Kristal Elma’da 2 ödüle layık görüldü. Aygaz Otogaz, "Türkiye Yola Aygaz’la Çıkıyor" temalı reklam kampanyasıyla "Film- Televizyon & Sinema" kategorisinde Gümüş Elma, "Radyo" kategorisinde ise Bronz Elma almaya hak kazandı.

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 29’uncusu gerçekleştirilen ve sektörün en yaratıcı işlerinin ödüllendirildiği Kristal Elma Reklam Ödülleri, 5-6 ekimde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye’de pazarlama iletişiminin yaratıcılık düzeyini yükseltmek; ajanslar ve şirketlerin özgün başarılarını belgelemek amacıyla düzenlenen yarışmada; Film-TV & Sinema, Basın, Dijital, Medya, Açıkhava, Radyo, Kampanyalar, Entegre Kampanyalar, Uygulamada Mükemmellik, Doğrudan Pazarlama ve Bölge Yarışması olmak üzere 11 kategoride toplam 482 ödül sahiplerini buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.