İstanbul

Kocasını bıçaklayarak öldürdü!

07:44 26 Ağustos 2019 11 Yorum Var
Kocasını bıçaklayarak öldürdü!

İstanbul Güngören'de meydana gelen olayda 43 yaşındaki Hülya Ö., birlikte alkol alarak tartıştığı 1 yıl önce evlendiği kocası 36 yaşındaki Kadir Ö.'yü bıçaklayarak öldürdü. Sinir krizi geçiren Hülya Ö., gözaltına alındı

İstanbul Güngören'deki Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde, edinilen bilgiye göre, bir yıl önce Kadir Ö. (36) ile evlenen Hülya Ö. (43),eşiyle sürekli şiddetli geçimsizlik sebebiyle kavga ediyordu. Dün gece birlikte alkol alan ikili, alkolün de etkisiyle tartışmaya başladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Hülya Ö., eline geçirdiği bıçakla kocası Kadir Ö.'yü çeşitli yerlerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri üzerine Kadir Ö., kanlar içinde yere yığıldı. Kavga sesleri üzerine apartman sakinleri durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Kadir Ö.'nün öldüğünü belirlendi.

OLAY YERİNDE GÖZALTINA ALINDI

Polis, kocasını öldüren ve sinir krizi geçiren Hülya Ö.'yü gözaltına aldı. Polis otosuna bindirilen Hülya Ö., polis merkezine götürüldü. Hülya Ö., aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan eşiyle birlikte alkol aldıklarını ve birbirleriyle tartıştıktan sonra onu bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin dairede başlattıkları inceleme sürüyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir bayan olarak şu yorumu yapıyorum her türlü şiddete hayır. Evet kadınlar belki fiziksel şiddet çekiyor ama ne yazıkki günümüz erkeklerin bir çoğu da eşlerinden psikolojik şiddet görüyor. Allahım ülkeme akıl fikir feraset versin.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    demek ki neymiş? katilin cinsiyeti olmazmış.bir an sinir krizi yetiyor. kadına pozitif ayrımcılığa son. Anayasaya göre aykırı bir yasa. Kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme başlamadan erkekler 1-0 yenik başlıyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Xwwwx 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete hayır,Erkeğe şiddete SONNNN!!!!!!
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani nerede kadına sınırsız hak diye bağıranlar? Ne kadına ne erkeğe insana insan olduğu kadar hak! Zalimin kadını erkeği olmaz.Zalimin cinsiyeti olmaz Adalet istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.