İstanbul

O değnekçi yine dehşet saçtı!

06:23 29 Kasım 2019 5 Yorum Var
O değnekçi yine dehşet saçtı!

Geçtiğimiz sene Beykoz'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan değnekçi Mehmet Ali Sadıkoğlu, bu kez de yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle iki kardeşi bıçakla yaralamak suçundan tutuklandı.

Beykoz'da geçen yıl park yeri yüzünden tartıştığı bir kişiyi defalarca bıçakladığı gerekçesi ile 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ali Sadıkoğlu, bu kez de yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle iki kardeşi bıçakla yaralamak suçundan tutuklandı.

Sadıkoğlu hakkında, “Silahla kasten yaralama", “Silahla basit yaralama" ve “Hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

 

Yine yaptı!

Geçen yıl park yeri yüzünden tartıştığı bir kişiyi bıçakladığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ali Sadıkoğlu, Beykoz Çubuklu'da 13 Kasım 2019 günü araçlarında yüksek sesle müzik dinleyen iki kardeşi bıçakladığı iddia edildi.
İddiaya göre, yüksek sesle müzik dinleyen Mehmet Ali Taşdemir ve Tahir Taşdemir, rahatsız olduğunu söyleyen başka bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmaya dahil olan Sadıkoğlu, müzik dinleyen kardeşleri bıçakladı.

Kardeşlerden birinin durumu ağır

Olaydan sonra gözaltına alınan Sadıkoğlu, savcılık sorgusunun ardından Beykoz Sulh Ceza Hakimliği tarafından, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanan Sadıkoğlu hakkında, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlendi. İddianamede Sadıkoğlu'nun araçlarında yüksek sesle müzik dinledikleri için Mehmet Ali Taşdemir ve kardeşi Tahir Taşdemir'i bıçakladığı, olaydan sonra hastaneye kaldırılan Tahir Taşdemir'in durumunun ağır, Mehmet Ali Taşdemir'in durumunun ise hafif olduğu belirtildi.

 

 

8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak

İddianamede, Sadıkoğlu'nun, “Silahla kasten yaralama", *Silahla basit yaralama" ve “Hakaret" suçlarından 2 yıl 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Sadıkoğlu'nun yargılanmasına önümüzdeki günlerde Beykoz Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Muharrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine salın biraz daha bıçaklasın.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    birde AF dan bahsediyorsunuz. böyle piskopatların hepsini salıverin
    Cevapla
  • Msd 4 yıl önce Şikayet Et
    Af isteyenlere....
    Cevapla
  • deli kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl 5sene ceza almış bu sene adam bıçaklıyor nasıl oluyor hapiste olması lazım değil mi ?
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne güzel ne güzel adam geleni gideni bıçaklıyor hala elini kolunu sallayarak dolaşıyor.Yok böyle bir şey.Suçluları hapse koyun.Suçluları serbest bırakın. Böylelikle suçsuzlar güvende olur.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.