İstanbul

İstanbul'da yürek sızlatan görüntü

10:18 29 Ocak 2020 9 Yorum Var
İstanbul'da yürek sızlatan görüntü

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir kişi kucağındaki kediyi önce sevdi daha sonra eziyet etti. Kediye eziyet eden zanlı yakalanıp soruşturma başlatıldı...

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, kucağına aldığı kediye akıl almaz bir şekilde eziyet etti. O anlar çevredeki binaların güvenlik kameralarına yansıdı.

Önce seviyor gibi göründü. Sonra zavallı kediyi yaralayacak biçimde eziyet etmeye başladı. İstanbul Küçükçekmece’de kameraya yansıyan olay kan dondurdu.

Başını okşadı. Kucağında dakikalarca sevdi. Zavallı kedi anlamış gibi adamın kucağından inmek istedi. Ancak adam bırakmadı. Sonrasında ise zavallı kediye akıl almaz bir şekilde şiddet uyguladı. Zavallı kedi can korkusuyla hemen kaçtı.

Kediye eziyet eden şüphelinin kimliği belirlendi, ve gözaltına alındı. U.B. hakkında soruşturma başlatıldı

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • oflu baba 4 yıl önce Şikayet Et
    HEMEN SERBEST BIRAKIN SOKAKTAKI KEDILER ISKENCE ICIN BEKLIYORLAR ALLAH SIZI BILDIGI gibi yapsin hakim ve savcilar ALLAH size vicdan nasip etsin triskaci hakimler ve savcilar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • UMUT 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangisi hayvan acaba
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Hücreye atın güzel bi dövün aç bırakın bi üstüne soğuk su atın .sonra güzel bi yemek yedirin ısını bidah yapın be bırakın gitsin her kedilere baktığında dayak yediğini görsün.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Vu tür vahişileri kum torbası yapmak Gerek
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    rasgelmiyorum ki böylesine,elime geçirdiğim taşı indireyim kafasına,şimdi yakalasalar ne yapacaklar200-300 tl ceza,hadi bilemedin ertelemeli 1-2 sene hapis ihtarı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • davut dogru 4 yıl önce Şikayet Et
    insana saygisi sevgisi olmayan hayvan sever ayagina yatmis, kinadigini kisinin hayvana yaptiginin daha kotusunu insana yapmaktan bahsediyor. bu samimiyetsizlik kaybettiriyor bize.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.