İstanbul

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti

10:14 03 Mart 2020 2 Yorum Var
Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti

İstanbul Kartal’da komşu iki aile arasında çıkan gürültü tartışması kötü bitti. Tarafların birbirlerine saldırdığı kavgada iki aileden toplam 3 kişi yaralandı.

Kartal Karlıktepe Mahallesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, aynı binada komşu olan iki aile arasında iddiaya göre gürültü nedeniyle kavga çıktı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar Ertan Ş., Efkan Ş., Hüseyin Ş. ile Mehmet T., Süha T. birbirlerine saldırdı. Yaşanan kavgada iki aileden toplam 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kanlar içerisinde kalarak, sokakta kaldırımlara oturan yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı kendilerinden ibaret sanan O kadar yobaz varki başkalarının huzurunu bozduğunu kabul etmiyorlar.Rabbim ıslah eylesin.ÂMÎN.
    Cevapla
  • isme gerek var mı 4 yıl önce Şikayet Et
    Evleri kağıttan mı kartondan mı yapıyorlarsa artık komşuyla salonda birlikte oturuyoruz sanki bazen sorularına bile cevap vermek istiyorum o denli.. nerede o eski evler çal çal nereye kadar sonra komşu ilişkileri bozuluyor
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.