İstanbul

Dehşete düşüren görüntü! Kargayı boynundan iple astılar

09:58 06 Mayıs 2020 6 Yorum Var
Dehşete düşüren görüntü! Kargayı boynundan iple astılar

İstanbul Pendik’te bir apartmanın çatı katında boynundan iple asılarak öldürülmüş halde bir karga bulundu. Olayı gören vatandaşlar duruma tepki gösterirken, asılı halde bulunan karga ise görenlerin yüreklerini sızlattı. Karganın boynundan iple asılarak öldürülmesi, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Dehşete düşüren görüntü Pendik’te kaydedildi. Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde boş bir apartmanın çatı katında iple asılı halde ve öldürülmüş bir karga bulundu. Durumu gören karşı apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Karganın asıldığı binanın yan tarafındaki apartmana giren ekipler, çatı katına çıkarak kargayı aşağı indirdi. Olayı gören vatandaşlar pencere ve balkonlarına çıkarak tepkilerini gösterdi.

“Vahşet bir durum”

İtfaiye erleri ile birlikte kargayı kurtaran Erdoğan Orhan isimli bir vatandaş, “Biz sabah evimizin penceresinden baktığımızda komşularımızla birlikte böyle bir görüntü ile karşı karşıya kaldık. Bu durum bir vahşet, akıl almaz bir durum. Bu bir kuş, köpek ya da hayvan, sonuçta can. Bunun olması mümkün değil. Bu duruma göz yuman insanlar nasıl insanlar akıl alacak gibi değil. Başka bir durum karşısında insanlar tepki gösterebiliyorlar ama böyle bir durumda neden sessiz kalıp vakit ayırmıyorlar bu durum çok utanç verici bir şey” dedi.

Kargayı iple asan kişiler ise henüz tespit edilemedi. Karganın boynundan iple asılarak öldürüldüğünü sosyal medyada görenler duruma büyük tepki gösterdi.
 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Leo 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunu yapanı nasıl biliyorsa, aynen öyle yapsın inşaAllah!
    Cevapla
  • Anıl korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipik CHP li hareketi. Rabbim ülkemizi korusun.
    Cevapla
  • Bektaş Günay 3 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette ne sapıklar var Ya Rabbi! Sen de onun gibi asılı kalasın ve geberesin! ki bir daha böyle bir vahşete yeltenmeyesin!. Ayrıca O hayvana bunu yapan, insana da yapar. Kıyamet gününde o kuş senden hakkını alacaktır ey zalim!
    Cevapla
  • hemmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İpin asılı olduğu balkon belli. O aileden biri yaptı.
    Cevapla
  • Güneş 3 yıl önce Şikayet Et
    ha bir insana kıymışsın ha bir hayvana bunun adı canilik bunu yapan katil Kıyılır mı hiç Ben her gün camın kenarına yiyecek koyuyorum onlar yesin diye Sizin nasıl bir vicdanınız var çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.