İstanbul

'Beni zorla uyuşturucu kuryesi yaptılar'

09:46 11 Ekim 2020 -3 Yorum Var
'Beni zorla uyuşturucu kuryesi yaptılar'

İstanbul'da iddiaya göre tefeciden para alan kadın yüksek faizler nedeniyle borcunu ödeyemedi. Kadın, tefeciler tarafından borcu karşılığında uyuşturucu kuryesi yapıldı. Teslimat için yola çıkan kadın sokakta gördüğü polislere olayı anlatarak elindeki uyuşturucu dolu poşeti teslim etti. Kadın gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beyazıt Tramvay durağı önünde sabah saatlerinde trafik polislerinin yanına gelen bir kadın elindeki poşette uyuşturucu olduğunu söyleyip yardım istedi. Polise olayı anlatan kadının, "Tefeciden para aldım, yüksek faizler nedeniyle de borcumu ödeyemedim. Sonra bana borcum karşılığında uyuşturucu dolu bu poşeti verdiler. Bana poşeti senden alacaklar dediler. Buna vicdanım el vermedi, başımın da belaya girmesini istemiyorum" dediği öğrenildi. Kadının beyanı üzerine durumu asayiş ekiplerine bildiren trafik polisleri bir süre sonra gelen ekibe kadını ve yaklaşık yarım kilo uyuşturucuyu teslim etti. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen kadın daha sonra ifadesi için polis merkezine götürüldü. Polis tefecilik ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  

YORUMLAR

-3 Yorum Var
  • Ameleus 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadına 30 yıl verin. Asıl suclulari da adli kontrol şartı ile salarsiniz
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadının sorunu tefeciden para almak. kim bilir ne derdi vardı da tefeciye muhtaç oldu. Uyuşturucuyu polise teslim etmiş, satmamış. Bu durumda devletin kadını gözetim altında tutarak serbest bırakması gerekmez mi.
  • BİRŞEY OLMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Nolmuş ki kamal sunal filmi gibi, aynen 52 suçtan kaydı yoksa Bişey olmaz
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah dürüst hakimlerimize düşer de adalet yerini bulur.
  • aslı 3 yıl önce Şikayet Et
    güzeldi, yorumu beğendim:)
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.