İstanbul

Avcılar’da arka koltukta oturuyordu, feci şekilde can verdi!

14:41 07 Kasım 2021 7 Yorum Var
Avcılar’da arka koltukta oturuyordu, feci şekilde can verdi!

Avcılar’da yaşanan korkunç olayda trafikte magandanın rastgele ateşlediği silahtan çıkan kurşun, seyir halindeki başka bir otomobilde bulunan 4 kişiden 2'sine isabet etti.

Olay, gece saat 00.15 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre askerlik görevini tamamladıktan sonra İstanbul’a ailesinin yanına dönen Can Terekeme ile akrabası olan 3 kişi otomobille seyir halindeydi. Başka bir otomobildeki magandanın rastgele ateş ettiği silahlardan çıkan mermilerden biri içinde Can Terekeme, Engin A., Eray A. ve sürücü Yemen A.’nın bulunduğu otomobilin bagaj kısmına isabet etti.

AKCİĞERLERİNDE BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Bagaj kısmını delip geçen mermi, arka koltukta oturan Can Terekeme'yi ve sürücü Yemen A.’yı yaraladı. Kendisinin ve arka koltuktaki akrabası Can Terekeme’nin yaralanmasının ardından Yemen A. hemen otomobili durdurdu. Yanlarında bulunan ve olaydan yara almadan kurtulan Engin A. ve Eray A. aynı otomobille iki yaralıyı hastaneye götürdü. Merminin akciğerlerinde büyük hasar oluşturduğu öğrenilen Can Terekeme hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Yemen A.'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Acı haberi alan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Beyaz bir otomobil içinde çevreye rastgele ateş eden magandanın olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Polis ekiplerinin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • T C 2 yıl önce Şikayet Et
    İran iğdam sistemi hemen uygulamaya geçmeli yoksa durum vahim eşkıya çoğaldı
    Cevapla
  • Hakkı Doğrusöyler 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır...
    Cevapla
  • haci ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Denetim Yok Yol Kontrolü Yok Siradan Herkesin Silahi var silah yoksa Bicak Sopa Delici Kezici Alet Var Peki Bu Nasil Yobazlik Bu Nasil Vahset bu yetkiyi kim verdi Agir Cezalar veya Buyk idari para cezalar verilmeli
    Cevapla
  • Fetti yetti 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuşa ateş etmekle benzer ceza alırsa şaşırmam. Tanımıyordum havaya attım vs vs iyi niyetli addedilir mi yine
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Idam idam idam edilsin silhlar toplansin hemde acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.