İstanbul

Annelere uyuşturucuyla mücadele eğitimi

12:09 07 Ocak 2022
Annelere uyuşturucuyla mücadele eğitimi

Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Bilgi Evi’nde düzenlenen seminerde İstanbul Narkotik Polisi, En iyi Narkotik Polisi Anne konulu sunum yaptı. Programda uyuşturucu kullanımının önüne geçmekte en etkili güç olan anneler bilinçlendirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında, Bağcılar’da kadınlara yönelik seminer verildi. Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Bilgi Evi’nde gerçekleşen etkinliğe Bilgi Evi’nde eğitim gören çocukların anneleri katıldı.

Annelere uyuşturucuyla mücadele eğitimi

ÇOCUKLARLA SAĞLIKLI İLETİŞİM KURUN

Panelde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler, uyuşturucuyla mücadele farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri içeren projenin hedef kitlesinde olan anne ve anne adayı yetişkinlere sunum yaptı. Uzman ekipler, uyuşturucu maddenin tanımı, çeşitleri, zararları, gençlere ulaştırılma yolları ve polisin operasyonlarını anlattı. Annelere büyük sorumluluk düştüğünü söyleyen konuşmacılar, çocukla sağlıklı iletişim kurmalarının ve takibinin yapılmasının önemine vurgu yaptı. Uyuşturucu konusunda merak ettikleri bütün sorulara cevap bulan kadınlar, program için teşekkür etti.

Annelere uyuşturucuyla mücadele eğitimi

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.