İstanbul

18 yaşındaki genç İstanbul'a geldiği gün öldürüldü

13:15 17 Aralık 2022 36 Yorum Var
18 yaşındaki genç İstanbul'a geldiği gün öldürüldü

Gaziantep'ten İstanbul'a gelen 18 yaşındaki Muhammet Acer, akli dengesinin bozuk olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Güngören Merter'de 8 Aralık Perşembe günü Gaziantep'ten İstanbul'a gelen Muhammet Acer (18), bir büfenin önünden geçerken, bıçakla saldırıya uğradı. Büfenin sahibinin kardeşi olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen H.T. kısa süre tartıştığı Muhammet Acer'i bıçakla kovaladı. Acer'in koşarken, "Ben Gaziantep'ten yeni geldim, seni tanımıyorum" diye bağırdığı duyuldu. Ancak saldırgan Muhammet Acer'i yakalayarak bıçakladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Acer, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren H.T. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 


"OLAYIN YAŞANDIĞI GÜNÜN SABAHINDA İSTANBUL'A GELMİŞ"

Saldırıya tanık olan esnaf Fuat Ayer, "Büfede çalışan kişi, buradan geçen biriyle tartışmaya başladı. Sonra da aniden saldırdı, darbetti. Maalesef çocuk kurtulamadı. Aklı dengesi yerinde değil diye bir bilgi dolaşıyor. Hayatını kaybeden genç olayın yaşandığı günün sabahında Gaziantep'ten İstanbul'a gelmiş. Çok üzücü, gencecik çocuk, hayatının baharında soldu. Ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

"SALDIRGANIN ŞİZOFREN OLDUĞUNU DUYDUM"

Esnaf Yunus Kaya ise "Geldiğimde burada bir kalabalık vardı, yaralının başında bekliyorlardı. Ambulans 10 dakika sonra geldi. Şizofren olduğunu duydum. Büfe sahibinin kardeşiymiş. Hiçbir neden yok iken, böyle bir şey yaşandı. Çocuğun Gaziantep'ten yeni geldiğini de duydum" diye konuştu. 

"GÖZÜ DÖNMÜŞTÜ, AYAĞI TAKILIP DÜŞÜNCE BIÇAKLADI"

Başka bir esnaf ise, "Bir tepsi ve bıçak alıp eline kovaladı, yakalayıp bıçakladı. Çocuk, saldırgan peşinde koşarken, 'Ben buraya yeni geldim, bilmiyorum' falan diyordu. Gözü dönmüştü, çocuğun ayağı kayınca, bıçakladı" dedi. 

Muhammet Acer'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Gaziantep'te gönderildi. 

YORUMLAR

36 Yorum Var
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelirse hepsinin akli dengesi yerine gelir
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailesi bunun potansiyel katil olabileceğini fark edemiyormu. Kılıçla öldürende böyle idi. Bunları tedavi olana kadar çıkarmayacaksın. Olmuyorsa asın gitsin. Bıktık delilerin sokakta masumları öldürmesinden. Sahipsiz köpek gibiler.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Deli meli farketmez, asılmalı böyleleri
    Cevapla
  • Abc 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok acil bir şekilde adalet yerini bulsun... Deliyse tımarhaneye gitmeli.. Cezasını tımarhanede tek kişilik hücrede ters önlükle geçirmeli
    Cevapla
  • Paol 1 yıl önce Şikayet Et
    Deli meli asılacak
  • Murat ay 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir olay bende yaşadım ama bu denli değildi. İstanbul'da inşaatta çalışmaya gittiğimde bir adam "sen beni bulmaya geldin seni öldüreceğim" demeye başladı.. ben seni bilmem tanımam desemde insanlar yok öyle bir çocuk değil desede "yok yok bu beni takip ediyor" felan diyordu.. sonra kendisi gitti 1 ay sonra. Sene 1995..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.