İzmir

Göztepe Hentbol Takımı Antrenörü Dorak:

17:54 26 Kasım 2015
Göztepe Hentbol Takımı Antrenörü Dorak:

"Her geçen gün daha iyi oynuyoruz"

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin antrenörü Ferudun Dorak, "Her geçen gün daha iyi oynuyoruz" dedi.

Dorak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni bir takım olmalarına rağmen adaptasyon sürecini iyi şekilde atlattıklarını belirtti.

Ligde 3 mağlubiyetlerinin olduğunu hatırlatan Dorak, şunları kaydetti:

"O maçların ikisinde kötü oynadık, biri ise şanssız bir mağlubiyet oldu. Genel olarak takımımdan memnunum, her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Tabii ki bir süreç içerisindeyiz, ikinci yarıda daha başarılı olacağız diye düşünüyorum. Göztepe nasıl Türkiye'nin güzide takımlarından bir tanesi ise bu haftaki rakibimiz Beşiktaş da öyle. Biz bu karşılaşmaya çok önem veriyoruz ve onları yenmeye gideceğiz oraya. Tabii ki iyi oyun oynamak lazım iyi oynayınca sonuç geliyor. Onlar da bizi yenmek için oynayacaklar ama sonuç olarak çok kaliteli bir karşılaşma izleyeceğiz."

Dorak, taraftarların geçen sezonki gibi yanlarında olduğunu belirterek, "Çok coşkulu bir şekilde destek veriyorlar, bu da karşı takımı yıldırıyor. Bu bağlamda bizim iç sahada oynadığımız karşılaşmalar deplasman takımları için gerçekten çok zor. Biz burada kolay kolay maç vermeyiz, bu da seyircimizin sayesinde olur" ifadelerini kullandı.

Göztepe, ligde 1 Aralık Salı günü deplasmanda Beşiktaş Mogaz'la karşılaşacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.