İzmir

Seferihisar'dan Suriyeli çocuklara yılbaşı hediyesi

15:54 31 Aralık 2015
Seferihisar'dan Suriyeli çocuklara yılbaşı hediyesi

Seferihisar Belediyesinin, kampanya düzenleyerek topladığı eşya ve oyuncakları Suriyeli çocuklara hediye ettiği bildirildi. 

Belediye'den yapılan açıklamada, kampanya kapsamında toplanan oyuncak, kışlık kıyafet ve kışlık malzemeler belediye çalışanları tarafından Ürkmez Mahallesindeki mandalina işleme tesislerinde çalışan Suriyeli çocuklara verildi. 

Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisarlıların kampanyaya büyük destek verdiğini belirterek "Suriye'deki savaş nedeniyle evlerini, vatanlarını terk etmek zorunda kalmış ve kamplarda yer bulamamış, hayata tutunmak için bilmedikleri topraklara göçüp, buralara kadar gelmiş Suriyelilere, Seferihisarlılar olarak elimizi uzattık. Kampanyamızı komşusu açken tok yatan olmamak, küçük bir çocuğun minicik ayaklarını ısıtmak, bir oyuncakla yüzünü güldürebilmek için yaptık. Dileriz ki 2016 yılı bütün bu yardımlara ihtiyaç duymadan topraklarına, yuvalarına kavuştukları bir yıl olsun" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.