İzmir

İzmir Spor İl Müdürlüğünde görev değişimi

10:54 27 Mayıs 2017
İzmir Spor İl Müdürlüğünde görev değişimi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğüne atanan Nüammer Uslu, görevini Ali Osman Tatlısu'dan devraldı.

Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitler diyarı Çanakkale'den Ege'nin incisi İzmir'e atandığını kaydetti.

Ali Osman Tatlısu'ya İzmir'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Uslu, şöyle konuştu:

"Yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah İzmirimize elimizden geldiğinden daha fazlasıyla gayret ederek, çalışarak İzmirimizin sporunu, gençlerimize olan yatırımlarımızı, tesislerimizi takip edeceğiz. İnşallah hepimiz için hayırlı olur, Rabbim utandırmasın diyorum."

Spor Genel Müdürlüğünde müşavir olarak görev yapacak Ali Osman Tatlısu ise Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndaki bayrak yarışı içinde bayrağı Nüammer Uslu'ya teslim ettiğini söyledi.

Uslu'nun da görevini en başarılı şekilde yapacağına emin olduğunu kaydeden Tatlısu, şöyle konuştu:

"Sayın Uslu Çanakkale'de uzun süredir, çok kritik ve çok önemli organizasyonları başarıyla ve hatasız şekilde yapmıştı. Bundan sonra bu deneyimini İzmir'in faydasına sunacaktır. Hepimizin amacı bu devlete bu millete hizmet etmektir. Başka bir gayemiz yok, arkadaşımıza başarılar diliyorum. İzmir'de bana yardımcı olan başta sayın valim olmak üzere tüm yerel yönetimlere, tüm sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere, medya kuruluşlarına, arkadaşlarıma ve kendi personelime teşekkür ediyorum. Umarım İzmir çok daha güzel, daha spor dolu günler yaşayacak, ben buna inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.