İzmir

EMITT Turizm Fuarı

11:34 31 Ocak 2018
EMITT Turizm Fuarı

İstanbul'da 22. düzenlenen EMITT fuarında, İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) "İzmir" standı olarak destinasyon dalında "En İyi Stant Dekoru" seçildi.

İZKA'dan yapılan açıklamaya göre, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) İZKA tarafından İzmir'in tanıtımı ve turizm sektörünün bir araya getirilmesi amacıyla hazırlatılan ortak İzmir standı ödül aldı.

İzmir'in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran Alaçatı ve Seferihisar sokaklarını çağrıştıran mavi renk ağırlıklı stant katılımcıların ve turizmcilerin büyük beğenisini topladı ve destinasyonlar dalında en iyi stant dekoru ödülüne layık görüldü.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Sena Gürsoy, İzmir standı altında tüm sektör temsilcileri ve belediyelerle katılarak tanıtım yapmayı önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu nedenle uluslararası fuarlara İzmir markası altında hep birlikte katılmak için tüm paydaşlarımıza davet gönderip stant kiralıyoruz. Fuar boyunca standımız yoğun ilgi gördü. Etkin bir İzmir tanıtımı yapmış olduk. Geleneksel el sanatlarımızdan yeme içme kültürümüze, doğal güzelliklerimizden tarihimize kadar İzmir'imizi çeşitli yönleriyle tanıttık. Tüm paydaşlarımızın görüşleri alınarak oluşturulan standımız destinasyonlar dalında en iyi stant dekoru ödülü aldı. Bu ödül sadece İzmir Kalkınma Ajansı'nın değil birlikte katıldığımız tüm paydaşlarımızın ortak ödülüdür."

İzmir standının 7-11 Mart 2018 tarihinde Berlin'de gerçekleştirilecek ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılacağı belirtildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.