İzmir

Ramazan bayramını kutladı

12:25 15 Haziran 2018
Ramazan bayramını kutladı

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Büyükdağ mesajında, bayramların, birlik ve beraberliği pekiştirdiği, sevinç ve mutluluğun paylaşıldığı günler olduğunu bildirdi.

Bayramların Allah sevgisiyle, insan sevgisiyle vatan sevgisiyle anlam kazandığını belirten Büyükdağ, "Hasan Tahsin şehit olduysa, Fethi Sekin şehit olduysa bu sevgi yüzündendir. Biz İzmir'le Diyarbakır'ın kardeş olduğu bir Türkiye'nin kederde ve sevinçte ortak vatandaşlarıyız, canlarıyız. Bizi bizden kimse ayıramaz ve koparamaz." ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmaları nedeniyle halkla iç içe bir Ramazan ayı geçirdiklerine işaret eden Büyükdağ, şunları kaydetti:

"Katıldığımız iftar programlarında, çat kapı ev ziyaretlerimizde kadınlarımızdan aldığımız destek Türkiye'nin geleceği adına sevindiricidir. Sarılıp kucaklaştığımız annelerimiz, kardeşlerimiz istikrar istiyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. Kadınların annelik duyguları Türkiye’nin bir maceraya sürüklenmesine izin vermeyecek. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Kandil'de bu ülkenin güven ve huzuru için canını hiçe sayan kahramanlarımıza dua ediyor, bu ülke için her sahada, her konuda ter döken, gözyaşı döken herkese en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Nice bayramlara, birlik, dirlik ve bereketle ulaşmayı temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.