İzmir

AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı:

15:08 07 Ağustos 2018
AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı:

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçimler için teşkilat üyelerinin durmadan, yorulmadan çalışmaları gerektiğini bildirdi.

Milletvekili Çankırı, Urla Devlet Hastanesi Güzelbahçe Polikliniğini ziyaret ederek, burada vatandaşlar ve sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Daha sonra partisinin İzmir il başkanlığındaki il yürütme ve yönetim kurulu toplantılarına katılan Çankırı, burada teşkilat mensuplarının çalışmalarını yerinde izledi.

Partililere 2019 yerel seçimlerinin öneminden bahseden ve teşkilat olarak çok sıkı çalışmaları gerektiğinin altını çizen Çankırı, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile Merkez Kadın Kolları Kongresi'ni coşku içinde gerçekleştirdik. Liderimizin de o gün işaret ettiği gibi yerel seçimlerin startını kadınların kongresinde verdik. Bundan sonra her bir teşkilat mensubunun en az liderimiz kadar hatta ondan daha fazla çalışması gerekiyor. İzmir'in hak ettiği AK Belediyecilik için sahada durmadan yorulmadan çalışmalıyız. İzmir'de AK Parti'nin oylarını artırarak Büyükşehiri kazanıp, diğer belediyelerdeki belediye sayımızı da artırmalıyız. Bunu yapacak olan kadrolara ve teşkilata çok şükür sahibiz. Yeter ki koordineli bir şekilde sahada ne istediğimizi bilerek çalışalım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.