İzmir

Öz kızının öldürdüğü ortaya çıktı

17:03 01 Mayıs 2020 13 Yorum Var
 Öz kızının öldürdüğü ortaya çıktı

İzmir'in Buca ilçesinde, başından silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiği düşünülen iş adamının kızı tarafından öldürüldüğü ve intihar süsü verildiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, 24 Mart sabahı meydana geldi. Gayrimenkul işi ve otel işletmeciliği yapan iş adamı Zafer U. (44), eşi P.U. tarafından kafasına silahla ateş edilmiş ve ölü halde odasında bulundu ve durum daha sonra hemen polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk incelemede kendisine ait silahla ateş edilmiş halde bulunan Zafer U.'nun intihar ettiğini düşündü.

Olayla ilgili Zafer U.'nun eşi P.U., kızı N.U. (16) ve İ.U.(18) ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İfadeleri alınan ailenin şüpheli davranışlarının ardından soruşturmayı yürüten İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde durdu.

Adli Tıp Kurumu raporunda cinayet şüphesi: Anne ve iki kız gözaltında

Zafer U.'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Araştırmalar sürerken İzmir Adli Tıp Kurumu uzmanları, Zafer U.'nun kafatasındaki mermi giriş açısından olayın cinayet olabileceğini ortaya çıkardı.

İzmir Adli Tıp Kurumundan ilgili raporun polislere ulaşması üzerine ekipler, çalışmaları aile üzerinde yoğunlaştırdı. Polis ekipleri anne ve iki kızını gözaltına alırken, öğrenci olduğu öğrenilen 16 yaşındaki N.U. sorgusunda babasını öldürdüğünü itiraf etti. Babasının kendisine kötü davrandığını, hakaret ettiğini ileri süren N.U, gece babasının tabancasını aldığını, koltukta uyuduğu sırada babasını başından vurduğunu, sonra da silahı eline tutuşturup intihar süsü verdiğini, sabah olunca da her şeyi annesine anlattığını söyledi.

Öte yandan anne P.U. gece silah sesini duymadığını, sabah kızı N.U.'nun cinayeti kendisine söylediğini; ancak kızının tutuklanmasından korktuğu için polise gerçeği söylemediğini belirtti.

Cezaevine gönderildi

Babasını öldürdüğünü itiraf eden N.U, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne P.U. ile ablası İ.U. ise konutu terk etmeme şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • KADI 3 yıl önce Şikayet Et
    Gözünün üstünde kaşın var demiştir ( öldürmek için yeter de artar bile )
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da şüpheli, burda suçu küçuk kıza yüklediler, nasılsa az ceza yer diye. Baba yatarken anne nerdeydi? Ayrı mı yatıyor bunlar? Anne yaptı bu işi.
    Cevapla
  • arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    bende okur okumaz dire böyle düşündüm nasıl evde ateşlenen silahı duymazsın nasıl olsa yaşı küçük daha az yatar çıkar diye şuçu kızın üzerine atmışlar gibi geliyor
  • FIRTINA 21 3 yıl önce Şikayet Et
    Baba istemediği insanlarla geziyor diye kızını uyarır.Kız ''Sen bana karışamazsın , Devlet bana yetki verdi.Baba falan dinlemem patlatırım.''Der ve öldürür.Kadının beyanı esastır ilkesiyle , yaşı küçük diye , anne kesin Babası kötü şeyler yaptı diye ifade verir.3 ay sonra dışarı salarlar.Sen bu toplumda ne aile , ne de islam ahlakı görürsün.Sadece gömün gitsin toplumuna merhaba,
    Cevapla
  • ÇAĞDAŞLIK 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün görüşlerinize kesinlikle katılıyorum... yaşı en küçük olan suçu üstlensin, en az cezayla yırtsınlar...silah sesi aynı evde nasıl duyulmaz....bahane de hazır, babam bana kötü davranıyor. o senin baban ya, rastgele bir insan değil. böyle bir azgın zamanda yaşadığım için tiksiniyorum gerçekten.....
  • nezir 3 yıl önce Şikayet Et
    iki gün önceki baba cinayetinin övülmesinden sonra hiç şaşmadım...
    Cevapla
  • Abdullah64 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis anne kızı dinlemeye almak için serbest birakmıştır. Yoksa patlayan silahi duymamak hiç akıl karı değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.