1 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon diyeti! Haşlanmış limon diyeti nasıl yapılır?

Günümüz kadınlarının en büyük problemi olan fazla kilolardan haşlanmış limon diyeti ile kurtulmak mümkün! Tam bir C vitamini deposu olarak bildiğimiz limonun yağ yakıcı özelliği ile 1 ayda 20 kilo vererek zayıflayabilir hem de vücudunuzda eksik olan vitaminleri limonun zengin içerisi sayesinde alabilirsiniz. Peki haşlanmış limon diyeti nasıl yapılır?

1 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon diyeti! Haşlanmış limon diyeti nasıl yapılır?
1 ayda 20 kilo verdiren haşlanmış limon diyeti! Haşlanmış limon diyeti nasıl yapılır?
GİRİŞ 27.04.2018 14:26 GÜNCELLEME 27.04.2018 14:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Limon, sağlığa olan faydaları ile çok uzun yıllardan beri bilinen ve bir çok tıbbi işlemde kullanılan bir besindir. İçerdiği zengin besin değerleri ile vücudun bir çok eksiğini tamamlamaktadır. Vücudumuzun bir gün içerisinde alması gereken C vitamini ihtiyacının ortalama %50'lik bir kısmını sadece limon ile sağlayabilirsiniz. Oldukça zengin potasyum, kalsiyum ve bakır kaynağı olan limonun en popüler özelliği ise yağ yakıcı olmasıdır. Haşlanmış limon ile 1 ayda 20 kilo vermeniz mümkün. Peki haşlanmış limon diyeti nasıl yapılır?

limon

 

 

Kadın erkek fark etmeden hemen hemen herkesin karşı karşıya kaldığı kilo problemine haşlanmış limon diyeti ile dur demeniz mümkün. Son günlerde adından sıkça bahsettiren haşlanmış limon diyeti zayıflamanızı sağlarken vücudunuzun enerji depolamasını da sağlayacak. Limonun içerisinde bulunan C vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum ve demir vücudunuzu beslerken yağ yakımını da hızlandırıyor ve zayıflamanıza yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra verdiği detoks etkisi sayesinde hücrelerin tamamen yenilenmesini, bağırsaklarda oluşan bakterilerin tamamen yok edilmesini sağlıyor. Bununla birlikte güne bir bardak C vitamini limon ile başlamak sizi taze ve ferah hissettirecek, vücudunuzu mikroplardan arındıracaktır.

limon

HAŞLANMIŞ LİMONUN FAYDALARI NELERDİR?

- Yağ yakımını hızlandırır.

- Sindirim sistemini güçlendirir.

- Vücutta oluşan zararlı toksinlerin ve bakterilerin atılmasını sağlar.

- Aç karnına tüketildiğinde detoks etkisi vererek, hücrelerin yenilenmesini sağlar.

- İçerisinde bulunan zengin C vitamini ile vücudun enerji toplamasını sağlar.

- Bağırsaklarda oluşan bakterileri temizler.

haşlanmış limon

HAŞLANMIŞ LİMON DİYETİ NASIL YAPILIR?

Haşlanmış limonu her sabah bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarsınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz. 

HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ

Malzemeler;

- 2-3 cm lik zencefil parçası

- 5 adet limon

- 4-5 diş sarımsak

- 2 litre su

haşlanmış limon

Hazırlanışı;

Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.

Haşlanmış limon suyunu her sabah aç karnına için.

limon

HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ NE KADAR TÜKETİLMELİDİR?

Haşlanmış limonu aç karnına rahatlıkla tüketebilirsiniz. Çay ya da kahve gibi midenize zarar vermeyecek hatta sindirim sisteminizi güçlendirecektir. Bu karışımı her sabah aç karnına 1 çay bardağı içebilirsiniz. Haşlanmış limon kürü içerek 20 kilo kadar zayıflamanız mümkün olacaktır. Buna takviye olarak uygulanacak bir diyet programı ve egzersiz programı destekleyici özellik taşıyacaktır.

Ayrıca haşlanmış limon kürü mide ve sindirim sistemi sağlığı için de çok faydalı olacaktır. Özel bir hastalığı olanların doktor gözetiminde kullanması önerilir. 

YORUMLAR 20
  • Esraa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek yok değilim sabah akşam değilim
    Cevapla
  • Bende yapiyorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık faydalı
    Cevapla
  • Açelya 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazırladığımız suyu uzun süre kulana bilirmiyiz lütfen cvp verin
    Cevapla
  • Ensar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurallar dışına çıkılmadan her sabah bir çay bardağı kadar içtim, açıkçası spor yapan biri değilim, sadece yememe çok dikkat ettim ve mümkün mertebe ev yemekleri yedim beyaz ekmekten uzak durdum ve ara öğünlerde de Etinin Form bisküvilerinden yedim şekersiz çayla 36 günde; 12 kilo kadar gitti. Bu sporsuz olarak eğer sporda yapıyorsanız örneğin işinize yürüyerek gidiyorsanız veya koşu falan inanın çok iyi olacaktır. 124 Kg'ydum, şu anda 111-112 olarak gösteriyor tartı.
    Cevapla
  • gamze karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba safra kesem yok benim bende yapabilir miyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu