Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta 6 gündür kayıptı! Acı haber geldi

17:13 25 Temmuz 2021 2 Yorum Var
Kahramanmaraş’ta 6 gündür kayıptı! Acı haber geldi

Kahramanmaraş’ta bayramın 1’nci günü kayıplara karışan Alzheimer hastası Abdurrahman Akdere'nin (89) cansız bedeni bulundu.

Kurban Bayramı'nın 1'inci günü Abdurrahman Akdere, merkez Onikişubat ilçesinin kırsal Yenidemir Mahallesi'nde ailesiyle yaşadığı evinden ayrıldı ve geri dönmedi. Akdere’nin çocuklarının ihbarı üzerine AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. En son yolda otostop çekerken görülen Abdurrahman Akdere'yi arama çalışmaları devam ederken 112'yi arayan bir kişi ormanlık alanda kayalıkların üzerinde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu söyledi. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık ekipleri kayalıklardaki kişinin öldüğünü belirlendi. Ölen kişinin Abdurrahman Akdere olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Abdurrahman Akdere'nin cenazesi otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Gıyasettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun vay bizim halimize sonumuz ne olacak
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    demek adama pek iyi davranmıyor,en ufak kabahatinde yakınıp azarlıyorlardı ki adam evi terketmiş,belki hakkında söylenen kötü birşeyler duydu ve içerledi,zaten adamı isteselerdi sahip çıkarlar ,yalnız başına bırakmazlardı.
    Cevapla
  • Asaf 2 yıl önce Şikayet Et
    Niyet okumaya başlamışsın galiba...
  • dogan 2 yıl önce Şikayet Et
    kiybet yabmabu isin oteki dunyasida var bende de o hastalik var cekib gidiyorum bi sekilde donuyorum demekki boyle şom agizlar arkadan laf soylerler bende şimdidencocuklarima hakkimi helal ediyorum şom agizlara asla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.