Karabük

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç:

15:44 17 Kasım 2015
Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç:

"Biz sendika olarak yaptığımız işi kıran, döken ve hakaret eden bir anlayış olarak değil, uzlaşıcı ama dikleşmeden dik duran bir sendika anlayışı içerisinde yürüttüğümüz için Allah'a hamdolsun. Türkiye'deki başarımızı bu anlayışımızla yakaladık"

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, "Biz sendika olarak yaptığımız işi kıran, döken ve hakaret eden bir anlayış olarak değil, uzlaşıcı ama dikleşmeden dik duran bir sendika anlayışı içerisinde yürüttüğümüz için Allah'a hamdolsun. Türkiye'deki başarımızı bu anlayışımızla yakaladık" dedi.

Safranbolu Belediyesinde yapılan sosyal denge sözleşme imza töreninde konuşan Sevinç, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Sosyal denge sözleşmesini imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sevinç, şöyle devam etti:

"Bizler daha önce yine yerel yönetim çalışanları olarak, yetkili sendika olarak belediyemizle sosyal denge sözleşmesi yapmıştık. Başkanımız sağ olsunlar, kıt kaynaklara rağmen yeniden bu sözleşmeyi yenilemesinden ve iyileştirme yapmasından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz sendika olarak yaptığımız işi kıran, döken ve hakaret eden bir anlayış olarak değil, uzlaşıcı ama dikleşmeden dik duran bir sendika anlayışı içerisinde yürüttüğümüz için Allah'a hamdolsun. Türkiye'deki başarımızı bu anlayışımızla yakaladık. Bundan dolayı bu olgunluğu bizlere gösteren başkanımıza teşekkür ediyoruz."

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ise çalışanlara normal ödenen maaşlarının yanında bir de sosyal yaşamın gerektirdiği hayat standardına ulaştırmak için de ilave bir ödeme yapılması hususunda sendikayla birlikte toplu sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Her çalışana maaşlarının yanında 375 lira ödeme yapılacağını kaydeden Aksoy, şöyle konuştu:

"Yine Ramazan Bayramı'nda 150, Kurban Bayramı'nda da 450 lira ödemeleri yapılacak. Böylelikle Safranbolu Belediyesindeki emeklerinin karşılığını almaları hususunda elimizden gelen gayreti göstermiş olduk. Gönül arzu ederdi ki, çok daha yüksek ücretler ödeyelim." 

Konuşmanın ardından Sevinç ve Aksoy, sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.