Karabük

Ankara'daki terör saldırısı

11:46 19 Şubat 2016
Ankara'daki terör saldırısı

Karabük'te kamu kurumlarında çalışan personel, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırıları nedeniyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra mesaiye başladı.

Karabük Valiliği, Karabük Adliyesi, Karabük Defterdarlığı ve diğer kamu kurumlarında çalışan personel, mesai öncesi saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okudu.

Türk Büro-Sen Karabük Şubesi Defterdarlık İş yeri Temsilcisi Ahmet Güney, yaptığı açıklamada, Ankara'da ve aziz vatanın özellikle Güneydoğu illerinde güvenlik güçlerine yapılan her türlü menfur saldırıda hayatlarını kaybeden güvenlik güçleri ve vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının akabinde dua ederek işbaşı yaptıklarını söyledi.

Ankara'da ve Güneydoğu illerinde güvenlik güçlerine yapılan her türlü menfur saldırıyı şiddetle kınayarak lanetlediklerini ifade eden Güney, "Dili, dini, vatanı ve milleti olmayan terör sürekli iğrenç yüzünü göstermektedir. Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve bekasına yönelik bu saldırıların ardındaki güçler bir an önce gün yüzüne çıkarılmalı ve adalete teslim edilmelidir. Bilinmelidir ki, Türk milleti hiçbir şekilde tehditlere boyun eğmeden bu vatanın birliği ve dirliği için mücadelesini ebediyete kadar sürdürecektir. Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırılar Türk milletinin üzerinde oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak, milletimiz her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, en son Ankara'da ve Diyarbakır ilimizde yaşanan bu hain ve kalleş saldırıları bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.