Karabük

Karabük Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

15:52 02 Eylül 2016
Karabük Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

Karabük Kent Konseyi'nin genel kurul toplantısı yapıldı.

Karabük Kent Meydanı Nikah Salonu'nda yapılan genel kurulda tek aday olan Maden Mühendisleri Odası Karabük Şube Başkanı Kazım Özcan, başkanlığa seçildi.

Genel kurulda konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Konseyi'ni bundan böyle daha aktif hale getireceklerini söyledi.

Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Vergili, "Kent Konseyimize en kısa sürede bir mekan ve sekreterya kuracağız. Bütçemizden belli bir rakamı çalışmaları için aktaracağız ve değişik konularda kendilerinden bizlere rapor hazırlamalarını, projeler üretmelerini isteyeceğiz. Karabük olarak çevremizdeki illerden daha iyi durumdayız. Hep birlikte Karabük için çalışıyoruz, bu salonda bulunan bürokratlarımız da, sivil toplum kuruluşlarımız da, bizlerde Karabük için çalışıyoruz." diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan da 15 Temmuz gecesi devletin tüm imkanlarını seferber ederek, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve yüce Türk milletine silahlı darbe girişimine kalkışan hain FETÖ terör örgütünü lanetlediğini belirtti.

Genel kurulda, Fatih Çapraz, Celal Bulut, İbrahim Harmanbaşı, Ulvi Üngören, Adnan Taşlıyan, Kenan Aydoğdu, Şükrü Gökkaya, İsmail Akça, Deniz Eser Küçükoğlu, Mehtap Başaran yürütme kurulu üyesi seçildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.