Karabük

Safranbolu Belediyesi'nden "Whatsapp İhbar Hattı"

19:57 11 Ekim 2017
Safranbolu Belediyesi'nden "Whatsapp İhbar Hattı"

Safranbolu Belediyesi, vatandaşların istek ve şikayetlerini fotoğraflı ve görüntülü iletebilmesi için "Whatsapp İhbar Hattı" kurdu.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çek Gönder Birlikte Çözelim" sloganıyla hattı kurduklarını söyledi.

İhbarları direk kendisinin göreceğini belirten Ürkmezer, "Hayata geçen proje sayesinde Safranbolulular, belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için günümüzün en yaygın, hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanabilecek. Vatandaşlar, Safranbolu Belediyesi'nin 0543 351 94 59 numaralı Whatsapp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri sorunu bildirdikleri takdirde Safranbolu Belediyesi ekipleri en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmayı yapacak." di̇ye konuştu.

Ürkmezer, Beyaz Masa biriminin de yine her zaman olduğu gibi 153 nolu ücretsiz hattıyla vatandaşlara 7/24 hizmet vermeye devam edeceğini sözleri̇ne ekledi̇.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.