Kastamonu

Reçel kavanozunun içinden çıktı!

08:23 25 Haziran 2019 2 Yorum Var
Reçel kavanozunun içinden çıktı!

Kastamonu’da jandarma ekiplerince şüphelenilen bir minibüste yapılan aramada, reçel dolu kavanozda skunk (uyuşturucu madde) ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan yol kontrolleri sırasında şüphelenen bir minibüs durduruldu.

Durdurulan minibüste yapılan aramada Narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine içi reçel dolu kavanoza gizlenmiş vaziyette 50 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    idam: başka yolu yok
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu ile mücadele acımasız devam etmeli. Uyuşturucu satan ve yayan veya uyuşturucuya göz yuman ülkelere derhal nota vermeli. Polislere bacaklara sıkmak şartıyla vur emri verilmeli. Neslimiz bizim gücümüz. AB bunu bildiği için sinsi düşmanlık yapıyor. Üstelik bizide kullanıyorlar , birbirimize karşı. Zamanında önüne gelene TC kimlik kartı verirsen böyle olur. Ölen pkk AB ye çalışıyor. Mahkemede AB ne diyor bak bu senin vatandaşın. Işte biz böyle oyunlara geldik. Allah cc zalimleri asla sevmez.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.