Kastamonu

Kavgayı ayırmak isterken canından oldu!

09:42 15 Mayıs 2021 11 Yorum Var
Kavgayı ayırmak isterken canından oldu!

Kastamonu’da yaşayan Aysel Atalay, eşi ile kayınbiraderi arasındaki kavgayı ayırmak isterken av tüfeğinin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 1 çocuk annesi Aysel Atalay'ın (33), eşi Oktay Atalay ile kayınbiraderi Emre Atalay'ın kavgasını ayırmak isterken av tüfeğin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 2 kardeş serbest bırakıldı.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Çatalzeytin'e bağlı Çepni köyü Sifan Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli olan Oktay ile Emre Atalay kardeşler arasında köy meydanında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Emre Atalay, yanında getirdiği av tüfeği ile ağabeyinin üzerine yürüdü. Çıkan arbedede tüfek ateş aldı, saçmalarla Aysel Atalay yaralandı. Genç kadın ambulansla önce Çatalzeytin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Aysel Atalay, yolda hayatını kaybetti. Olayın ardından Oktay Atalay ile kardeşi Emre Atalay gözaltına alındı. Kavgaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Aysel Atalay’ın kavga eden eşi ile kayınbiraderinin arasına girdiği, silahın kazara ateş alması sonucu vurulduğu belirtildi.

KARDEŞLER SERBEST BIRAKILDI

Aysel Atalay'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kadının cenazesinin anne ve babasının isteği üzerine yarın İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

Bu arada Atalay kardeşler, jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Önce İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be. Ne adalet ama. Adaleti uygulaması gerekenlerin ahirette hesapları çok ağır olacak. El-insaf.
    Cevapla
  • Hiç 2 yıl önce Şikayet Et
    Suçsuz insanlarsa ellerinde av tüfegi ne ariyor?.? Bunlari salan savgci hangi zombi savci? Bunlarin salinmasina ses cikarmayan devlet hangi zombi devlet? Nerede adalet? Bizde alalim elimize artik bir silah, nasilsa kimse bizi korumuyor.. bu zulme razi olanlar hepiniz yerin dibine batin..
    Cevapla
  • Vicdan ehli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayıň adalet bakanımız bu olaya sağduyulu Vicdanınızın sesine kulak vermenizin gerektinin Önemle Vurgularız Pekiyi O masum bayanın hayatına hiçde gereksiz şekilde ve son verilecek faillerde sallana sallana sanki hiç bişey yokmuş gibi yürüyüp gidecelerustelik kazayla denilecek Vallahi Vicdanlar bu Mahkemeyi hiçde Avff etmez!
    Cevapla
  • ALPASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Cinayet özgürlüğü ülkesine dönmüşüz, ölen tavuk değil beyler ölen bir insan. Hayvan yasası çıkınca, insanlarla ilgili kanuna da bir el atın...
    Cevapla
  • kahrolasın chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vicdansiz mahkeme heyetini cezaevine tikamak lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.