Kastamonu

Derbi heyecanına kalbi dayanmadı

17:31 11 Ocak 2023 11 Yorum Var
Derbi heyecanına kalbi dayanmadı

Kastamonu Bozkurt'ta Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşılaştığı derbi maçı sırasında kalp krizi geçiren vatandaş hayatını kaybetti.

Olay, 8 Ocak tarihinde Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sami Utku isimli vatandaş, koyu taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin Galatasaray ile karşılaştığı ve 3-0’lık skorla mağlup olduğu derbi karşılaşması sırasında fenalaştı. Durumu fark eden yakınlarının ihbarı üzerine Bozkurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sami Utku, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Utku, tedavi altına alındı. 2 gün süren yaşam savaşına yenik düşen Sami Utku hayatını kaybetti.

Utku’nun cenazesi, işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Bozkurt ilçesinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Utku’nun cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • emekli müftü 1 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz boş konuşuyorsunuz ecel nerde ne zman nasıl gelecegi belli değil sanki sizler secdede ölecek cenneti garantilemiş gibi boş yorum yazmayın ecel saati dolmuş o an gelmiş inşallah tövbe edin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık. Bu kadar fanatikliğin mantığını bir türlü anlamıyorum. Yenilse ne olur, yense ne olur. Elinize ne geçti. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • CANPOLAT 1 yıl önce Şikayet Et
    “Kişi yaşadığı hâl üzere ölür ve öldüğü hâl üzere haşrolunur” hadisi aklıma geldi. Allah için yaşamak Allah için ölmek varken ... şu kısacık dünya hayatını Fenerbahçe yenildiği için onun üzüntüsü ile ölmek düşündürücü
    Cevapla
  • 12 Numara 1 yıl önce Şikayet Et
    Abim yaaa lig uzun maraton,daha neler olacak neler,kendini niçin bu kadar verdin bu maça.. !! Allah rahmet eylesin,nur içinde yat güzel abiciğim,mağlubiyetimizden daha çok bu habere üzüldüm ve yıkıldım,şampiyon olursak eğer senin adını bas bas bağıracam göklere..Sami Utku abim,mekanın cennet olsun !!!
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    lige bu kadar takılmayın ölüm gerçek fener şampiuon olsada olmasda dua etmeye devam
    İlk beğenen sen ol
  • Avrupa fatihi 1 yıl önce Şikayet Et
    dönemin sağlık bakanı koyu fenerbahçeli rahmetli osman durmuş 23 yıl önce şunu söylemişti ; " fenerbahçe kalbe zarar veriyor, ama GALATASARAY iyi geliyor". ( cim bom UEFA kupasında avrupayı ipe dizdiği bir maç sonu röportajında ) rahmetli bakanımız osman durmuş aynı zamanda doktordu . sen ölen kardeşim hiç mi ders çıkarmadın, neden doktorun dediğini dinlemedin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.