Kayseri

Koronavirüsü yenen sağlık çalışanı: Hafıza kaybı yaşıyorum

13:28 28 Ekim 2020 5 Yorum Var
Koronavirüsü yenen sağlık çalışanı: Hafıza kaybı yaşıyorum

Kayseri'de koronavirüse yakalanan sağlık çalışanı Mustafa Ercıyes (51), 22 gün süren tedavi ile sağlığına kavuşup görevine döndü. Ercıyes, "Şu an iyiyim. Hafıza kaybı yaşıyorum ama bu da geçici" dedi.

Kayseri Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde sağlık hizmetlisi olarak çalışan Mustafa Ercıyes, geçen 28 Ağustos günü yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile koronavirüs testi yaptırdı. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine de tedaviye alındı. 8 gün hastanede 14 gün evinde tedavi gören evli ve 3 çocuk babası Ercıyes, sağlığına kavuştu.

Yeniden görevine dönen Ercıyes, "Çalıştığım hastanede koronavirüse yakalandım. Sekiz gün hastanede yattım. Çok fazla bir sıkıntı yaşamadım. Taburcu olduktan sonra solunum sıkıntısı ile karşılaştım. Bu şekilde 14 günde evde karantina altında kaldım. Şu an iyiyim. Hafıza kaybı yaşıyorum ama bu da geçici. Vatandaşlarımız koronavirüsü çok ciddiye alsın. Maske ve mesafe kurallarına mutlaka dikkat etsinler. Ailesini, ülkesini düşünen herkes maske takmalı ve mesafeye uymalıdır" dedi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Supınar 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Korona tedavisi için kullanılan ve bir çok ülkede kullanılması yasaklanan Hidroksiklorokin ilacının hiç bir iyileştirici etkisi olmamasına rağmen, kalp ritmini bozması, kalp krizine yol açması ve damarlarda kan pıhtılaşmasına yol açarak bazı organların kanla beslenesine mani olması gibi öldürücü yan etkilerinin olduğu söyleniyor. Buna rağmen ...
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin
    Cevapla
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyne yeterli oksijen gitmeyen zamanlardan kalan geçici bir hasardir muhtemelen, Allah tüm hastalara şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah, virüslerden korusun bizi, amin
    Cevapla
  • jöh.cngiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Önceden başka bilinmeyen rahatsızlıgı olabilir damens gibi cevremde 3 kişi atlattı hepsi turp gibi masallah hamdolsun.
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce unutkanlığı yokmuş virüsten sonra başlamış,bunama ile ne ilgisi var.
  • hulki 3 yıl önce Şikayet Et
    demans demek istediniz
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.