Kayseri

Yok böyle acı! Ziyarete gittiği annesini ölü buldu

10:05 04 Ocak 2023 2 Yorum Var
Yok böyle acı! Ziyarete gittiği annesini ölü buldu

Kayseri Kocasinan'da bir vatandaş, ziyarete gittiği annesini yalnız yaşadığı evinde ölü halde buldu.

Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda bir kişi, evde yalnız yaşayan annesi Ayten Ergin D.'yi (74) ziyarete gitti. Kapıyı açınca annesinin yerde hareketsiz yattığını gören şahıs, durumu ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de evde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Ayten Ergin D.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Anne ziyaret yalnız yaşamak ve sonuç naparsan yap artık öz bir annen olamaz herşeyin olur ama öz annen artık olamaz allah bizleri anamızı babamızı o yaşlarda bizlere muhtaç olduğu o yaşlarda onların yanında olmayı nasip etsin eşlerimizede kaynana kayınpeder sevgisi versin allah hiç sevmiyorlar sanki doğuştan düşmanlar sakın eşlerinizi annenize babanıza değişmeyin sakın.
    Cevapla
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlıların sahipsiz tek başına evlerde bırakılmaları ölümleri günlerce cesetleri koku yana kadar fark edilmemeleri ne oldu millete halk yoksulken anne baba evlerde baş tacı idi şimdi herkes varlıklı oldu anne babalar kapıda bırakılan terlik oldu hiç bir evladının evine sığmıyor Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • simko 1 yıl önce Şikayet Et
    anne baba bakmak yerine evlerinde kedi köpek bakmayı tercih eder oldular aynı akıbet onları bekliyor malesef
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.