Kırklareli

Sosyal sorumluluk projeleri tamamlandı

11:51 26 Mayıs 2018
Sosyal sorumluluk projeleri tamamlandı

Kırklareli Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen "Mutlu İlkbahar" ve "Minik Eller Yıkansın ve Fırçala Dişlerini, Göster Gülüşlerini" projelerinin kapanış programı düzenlendi.

Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsünde gerçekleştirilen programa, üniversitenin Rektörü Porf. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Karaman, İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, akademik ve idari çalışanlar ile projede görev alan öğrenciler katıldı.

Şengörür, burada yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan ve projeleri başarıyla tamamlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İki projenin 3 yıldır devam ettiğini bildiren Şengörür, aynı şevk ve heyecanla projelerin devam etmesini arzu ettiklerini anlattı.

Bu işbirlikleri ile öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinçlerinin gelişmesinde ve mesleki yeterliliklerini sağlamalarında önemli katkılar sağladığını ifade eden Rektör Şengörür, "Projelerin sayısını daha da arttırmak, sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz. Bu sayede toplumla olan bağımızı güçlendiriyoruz.

Ayrıca öğrencilerimiz mesleğe başlamadan önce deneyim kazanıyor ve sosyal sorumluluk bilinçlerini üst seviyeye çıkarıyorlar. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun iki programı bu projelere katıldı. Diğer programların da önümüzdeki senelerde yeni projelere katkı sunacağını ümit ediyorum." diye konuştu.

Program, teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.