Kırklareli

150 torba çöple böyle tepki gösterdiler

14:13 08 Eylül 2020 3 Yorum Var
150 torba çöple böyle tepki gösterdiler

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen 150 torba çöple, ‘Ayıp beya’ tepkisi havadan görüntülendi.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri tarafından piknik alanında hafta sonu temizlik işlemi gerçekleştirildi. Temizlik sonunda belediye işçilerince toplamda 150 torba çöp toplandı. Belediye temizlik ekipleri, çöpleri gelişi güzel atan vatandaşlara mesaj vermek için Trakya şivesi ile mesaj verdi. Bir araya getirilen 150 torba çöp ile ‘Ayıp beya’ yazısı ve üzgün yüz koreografisi oluşturuldu. Trakya şivesi ile atıklarla verilen mesaj havadan da görüntülendi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim gibi çöpünü cebinde saatlerce gezdirenler için, yediğini içtiğini yere atan hayvan gibi geliyor... Kimse kusura bakmasın!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İMAM 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayıpmış! Ayıp kelimesi sözlüklerin yeni baskılarından bile kaldırılmalı. Çünkü bu söz artık Merhum Akifin ifadesiyle bir "lafz-ı bî medlûl" (anlamı olmayan söz) oldu. utanan mı var ki "ayıp" diyorsunuz?
    Cevapla
  • Ali Velioğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuşlar görür anlar da, ya iki ayaklılar?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.