Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar

Fırat Çakır yeni kitabı Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar’da işte tüm bu sorular üzerine düşünmemize ve mucize beklemek yerine mucize yaratmak için neler yapmamız gerektiğini anlamamıza olanak sağlayacak kapılar aralıyor.

Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar
Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar
GİRİŞ 26.01.2021 06:04 GÜNCELLEME 26.01.2021 10:04

Sevdiklerimizle aramıza mesafe koymak zorunda kaldığımız, özgürlüklerimizin kısıtlandığı Covid-19 pandemisi boyunca yaşanan sağlık sorunlarının yanı sıra iletişim sorunları, işsizlik, gelecek korkusu gibi pek çok zorlukla mücadele etmek zorunda kaldık. Herkes için yıpratıcı bir süreç olan pandemi dışında depremler, fırtınalar, iklim değişikliğinin getirdiği sorunlar gibi doğa olayları da başka zorluklar olarak hayatımızda yerini aldı.

Peki, bu kadar yıpranmış fizik, zihin ve ruh ile ne yapacağız? Nasıl bir gelecek inşa edecek ve insanlara nasıl sarılacağız? Kaybetmek üzere olduğumuz gerçek kişiliğimizi tekrar nasıl kazanacağız? Dost ve arkadaş sohbetlerine, iş yemekleri ve aile ziyaretlerine nasıl başlayacağız? Herkesin öksüren, hapşıran insanlardan kaçmaya alıştığı bir süreçten normalleşme sürecine nasıl geçeceğiz?

Fırat Çakır yeni kitabı Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar’da işte tüm bu sorular üzerine düşünmemize ve mucize beklemek yerine mucize yaratmak için neler yapmamız gerektiğini anlamamıza olanak sağlayacak kapılar aralıyor.

Fırat Çakır’ın yazdığı Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

İçinden geçtiğimiz zorlu günlerde her birimiz saçını okşayacak bir ele, başını yaslayacağı bir omza ihtiyaç duyuyoruz. Duygularımızı kendimize dahi ifade etmekte zorlandığımız zamanlar hiç bu kadar yoğun yaşanmamıştı. Artık mucizeler bekler olduk desek yanlış olmayacaktır. Ancak hatırlamamız gereken bir şey var ki; mucize beklemekle gelmez. Eğer bir mucize istiyorsak onu yaratmak zorundayız. Bu yüzden hayatımızın her alanında çıraklıktan ustalığa geçmemiz gerekir. Kendi hayatımızın ustası olmayı başardığımızda hem kendi saçımızı okşar, hem mucizemiz olur, hem de hayatımızı gerçek bir usta gibi yeniden inşa edebiliriz.

Bu kitap size hayatınızı yeni baştan inşa edebilmenin ve kendi mucizelerinizi yaratabilmenin yollarını sunuyor. Yaralarınızı tedavi etmekle kalmayıp duygusal boşluklarınızı mutluluk, huzur, sevgi ve başarıyla nasıl dolduracağınızın yollarını da gösteriyor. Bazen en zor süreçler en büyük güzellikleri doğurur. Siz de bu zorlu süreçlerde güzellikler yaşamak istiyorsanız şimdi harekete geçmelisiniz. Hayat bazen hiç ummadığınız, hatta bazen bitti dediğiniz yerde başlar. Şimdi, yeni bir başlangıç için en uygun zamandır.

Yazar Hakkında:

1970 yılında İstanbul’da doğan yazar aslen Malatyalıdır. Spor ve sağlıklı yaşam hayatının vazgeçilmezidir. Okul hayatı sonrası çeşitli alanlarda ticaretle uğraştıktan sonra 2008 yılında Başarı Koçluğu ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı alanlarında hizmet vermeye başlamıştır. Merkezi İstanbul-Nişantaşı’nda bulunan, kendi ile aynı adı taşıyan Fırat Çakır Akademi’de 12 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. Life Coach ve NLP Master Trainer olan Fırat Çakır, Health Life Coach eğitim modülünü oluşturmuş ve dünyanın birçok yerinde hizmet veren uzmanlar yetiştirmiştir. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli üniversite, kurum ve kuruluşlarda eğitimler ve seminerler vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Önemli gazete ve dergilerde gerek röportajları gerekse yazı dizileri ve köşe yazıları ile okuyucularıyla buluşmakta olan yazar 1000’in üzerinde televizyon programı yapmış ve konuk olmuştur. Şu an okumakta olduğunuz Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar on birinci kitabıdır. Yıllardır yaptığı eğitim ve danışmanlıklarla binlerce insanın hayatının değişip dönüşmelerine vesile olmuştur. Ömrü olduğu sürece de bunu yapmaya devam edecektir. Fırat Çakır, evli ve iki çocuk babasıdır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!