Serkan Besli'nin yeni eseri: Mühlet

Yazar Serkan Besli yeni kitabı Mühlet ile okuyucularıyla buluştu. Haksız yere mahkum edilen "Akif'in" hayatının ele alındığı romanda, süprizlerle dolu özgürlük yolculuğu ele alınıyor.

Serkan Besli'nin yeni eseri: Mühlet
Serkan Besli'nin yeni eseri: Mühlet
GİRİŞ 18.02.2021 15:49 GÜNCELLEME 18.02.2021 15:49

Haksız yere hapse mahkûm edilen Akif, hapiste öğrendiklerini ve dostluklarını da cebine koyup özgürlüğüne kavuştuğunda, başına gelenlerin sebebini araştırmaya başlar. Bu araştırma öyle yerlere ulaşır ki artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır! Uyuşturucu baronları, ihale çeteleri, mafya-devlet ilişkileri arasında çırpınan Akif’e eşlik ederken, tüm bu zorlu macerada yaşadığı kararlılığa, güven ve sevgi çemberinde hayata tutunmasına ve yıllardır sorguladığı “Yaratıcı”nın varlığına dair aydınlanmalarına hayretle tanık olacaksınız.

Cezaevinden çıktıktan sonra Akif kendisine iftira atan kişiyi ararken karşılaştığı insanlar hayatının dengesini değiştirecektir. Bu yolculuğuna sürpriz biri eşlik edecek. Bakalım Akif hedefine ulaşacak mı?

SERKAN BESLİ KİMDİR?

Yazar, 1978’de Almanya’nın Mönchengladbach şehrinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne başladı ve 2003 yılında mezun oldu. 2004-2010 yılları arasın KTÜ Farabi Hastanesi’nde Dahiliye asistanlığı yaparak Dahiliye uzmanı oldu. İlk görev yeri tercih ederek gittiği Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi oldu. Ardından Mardin ve Adana’da özel hastanede çalıştıktan sonra 2014 yılında Osmaniye’nin Kadirli İlçesi Devlet Hastanesi’ne atandı ve halen orada çalışmaktadır.

2008 yılında tek kişilik gösteriler yapmaya başladı. Ardından Gülme Krizi adlı tiyatro gurubunu kurarak hastanede yatan hastalara, Diyaliz Derneğine Çocuk Esirgeme Kurumu’na, Orak Hücreli Anemi Derneği’ne tiyatro oynadı. Ardından Hakkari Yüksekova’da hastane çalışanlarından amatör bir tiyatro gurubu kurarak Türkçe ve Kürtçe tiyatro oynadı. Mardin’de Özel hastanede çalışan personelle tekrar bir tiyatro gurubu kurdu ve Türkçe-Kürtçe-Arapça tiyatro oynadı. 

Türkiye Uğur Böcekleri Derneği ve Osmaniye Yardımlaşma Platformu’nun gönüllü üyesi olarak çalışmaktadır. İlk-orta ve liselerde öğrencilere gönüllü olarak ilk yardım eğitimi verdi.  Okullarda yaklaşık on bin öğrenciye Yurt Sevgisi-Kitap Sevgisi-Farkındalık seminerlerini gönüllü olarak verdi.

Önceden yayınlanan  ‘Gülme Krizi’, ‘Mükemmel Çocuk’ ve ‘Mükemmel Aile Mükemmel Çocuk’ adlı kitapları bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babası olan yazar halen Kadirli’de yaşamaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi