Kocaeli

Kocaelispor'da istifa

16:26 18 Eylül 2017
Kocaelispor'da istifa

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, görevinden istifa etti.

Grupta oynanan 3 maçta 1 puan elde ederek 17. sırada bulunan Körfez temsilcisinde teknik direktör Yıldız, görevinden ayrıldı.

Kocaelispor Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, 4 sezon içerisinde en çok pozisyonu ürettikleri ancak gol kaydedemeyerek son dakikada yedikleri golle yenik ayrıldıkları Tekirdağspor maçı sonrası teknik direktör Yıldız'ın yönetim kuruluna açıklama yaptığı aktarıldı.

Bu açıklamada Yıldız'ın takımın oynadığı oyundan ve oyuncuların gelişiminden son derece memnun olduğunu ilettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yıldız, 'Takımın bu sezonda en iyi yerde bitireceğinden hiç şüphesi olmadığını, ilerleyen haftalarda takım oyununun daha da gelişeceğini ve bunun sonuçlara yansıyacağına inandığını, ancak derin bir soluk almaya ve yeni bir enerjiye ihtiyacın şart olduğunu' dile getirerek ayrılma kararını iletmiştir. Yönetim kurulumuz yaptığı değerlendirme sonucunda, izole ortamda takım ve genç futbolcularımızın gelişimi için en doğru ismin, Ümit Metin Yıldız olduğu düşüncesiyle devam etmesi için tekrar görüşmüş fakat hocamız kararında ısrarcı olmuştur. Mütevazi, kültürlü ve beyefendi duruşuyla, kişisel ve teknik adam olarak tanımaktan ve çalışmaktan memnuniyet duyduğumuz hocamızın kulübümüze, takımımıza ve futbolcularımıza verdiği emek ve kazandırdığı değerler için kendisine sonsuz teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde de başarılarının devamını dileriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.