Kocaeli

Kız kardeşler suç makinesi çıktı!

10:10 27 Mayıs 2019 6 Yorum Var
Kız kardeşler suç makinesi çıktı!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde gündüz vakti girdikleri evden 2 bin 500 TL para ve ziynet eşyası çalmaktan gözaltına alınan iki kız kardeş tutuklandı.

Olay, 17 Mayıs tarihinde Derince ilçesi Çenedağ Mahallesi Engin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir apartmana gelen 3 kadın, giriş kattaki dairenin zilini çalıp, içeride kimse olmadığını anlayınca kapıyı kartla açarak içeri girdi. Evde bulunan 2 bin 500 TL para ve yaklaşık bin TL değerindeki ziynet eşyalarını alan kadınlar kaçtı. Evin soyulduğunu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan fiziki ve güvenlik kamerası incelemelerinde eve giren kadınlardan 2’sinin S.Ö. (26) ve G B. (29) olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde S.Ö. ve G.B. isimli kız kardeşlerin Yalova’da olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından Yalova’da düzenlenen operasyonla yakalanarak Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen kız kardeşlerden S.Ö.’nün hırsızlıktan 25, G.B.’nin ise 12 suç kaydı olduğu tespit edildi. Polis suç kayıtlarına şaşırdı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki kız kardeş, Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyedeki ifadeleri sonrasında hakim karşısına çıkartılan S.Ö. ve G.B.’nin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce suç kayıtları 25 ve 12 taneymiş. Yarısı suçlu bulunsa nıhtemelen hepsidirde yarısı suçlu bulunsa 12 13 sene içerde olması demekti. Yaşta 26 29 felan. Bizşm motosiklet gitti 5 sefer çaldılar hiç polis bulmadı. Kaza geçirirdi hırsız ağaca toslar kaldırıma duva toslar polis sadece 1inde hırsızı olay yerinde yakalar oda salıverir mahkemeye kadar ben mahkemede bile göremedim. Sonra antep adliyesinden horsız davaya itiraz etmiş mektubu geldi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mesutto 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkede kanunlarda hakımlerde savcılarda sucludan yana calısıyor o yuzden artık sahsim adına konusuyorum kemdi adaletimi kendim saglayacam nasıl olsa hapıs yatma yok ya sartli tahloye yada en fazla ıkı tıl hapıs sonrası serbestlik
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    soyadları neden farklı bunlar kardeşse
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri ya da her ikisi de evlenmiş olabilir...
  • mesutto 4 yıl önce Şikayet Et
    evlendikleri adamların soyadları farklı olabilirmi acaba
    İlk beğenen sen ol
  • nurullah 4 yıl önce Şikayet Et
    evli olmasın biri
    İlk beğenen sen ol
  • türk 4 yıl önce Şikayet Et
    belki kocalarının soyadlarını almışlardır.
    İlk beğenen sen ol
  • alidai 4 yıl önce Şikayet Et
    birisi evli olabilir kanımca :))
    İlk beğenen sen ol
  • Feyyaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Evli olamazlar mı :))
    İlk beğenen sen ol
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    bir kızın 25 adet diğer hırsız kızın 12 adet suç kaydı olan elini kolunu sallayarak neden hırsızlık yapmasına müsade ediliyor.o kadar hırsızlıktan yakalananlar hiç hapis cezası almamışlarmı neden rahat gezebiliyorlar
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    500 olunca tutuklayacaklar dosyaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.