Kocaeli

Kazma sapıyla öldürüldüğü ortaya çıktı

13:31 13 Aralık 2019 7 Yorum Var
Kazma sapıyla öldürüldüğü ortaya çıktı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, tartıştığı eşi Aslı Ş.'yi öldürüp, haber vermesiyle eve gelen polislere teslim olan Orhan Ş. (47), adliyeye sevk edildi. Orhan Ş.'nin, eşini kazma sapıyla dövdüğü, Aslı Ş.'nin olayın sabahında fenalaştığı ve yatağında ölü bulunduğu öğrenildi.

Darıca'ya bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan, fabrika işçisi ve 2 çocuk babası Orhan Ş., 6 yıl önce, Aslı Ş. ile ikinci evliliğini yaptı. Çiftin bu evlilikten 1 çocuğu oldu. Orhan Ş., iddiaya göre, çarşamba gecesi, kendisini aldattığı iddiasıyla Aslı Ş. ile tartıştı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Orhan Ş., eşini kazma sapıyla dövmeye başladı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle ağır yaralanan Aslı Ş.'nin burnu da kırıldı. Olayın ardından çift, uyumak için odalarına geçti. Sabaha karşı fenalaşan Aslı Ş., kendisini döven eşi ve 16 yaşındaki üvey kızı tarafından banyoya götürüldü. Bir süre sonra Orhan Ş., eşini tekrar yatağına yatırdı. Orhan Ş., öğle saatlerinde yatağına, bakmaya gittiği Aslı Ş.'nin nefes almadığını fark etti. Bunun üzerine Orhan Ş., eve polis çağırdı. İhbarla eve gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Aslı Ş.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Eşini öldürdüğünü söyleyen Orhan Ş. ise gözaltına alındı. 

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aslı Ş.'nin cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Aldığı darbeler nedeniyle vücudunun her yerinde morluklar oluşan Aslı Ş.'nin, ilk belirlemelere göre, geçirdiği iç kanama sonucu öldüğü belirtildi. Aslı Ş.'nin, memleketi Tokat’ta toprağa verileceği öğrenildi.

Orhan Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • resat 4 yıl önce Şikayet Et
    aldatmasaydi erke suclu demi
    Cevapla
  • ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten her öldürülen ve öldürme nedeni ALDATMA demi :) sadece şüpheye dayalı ve mahkeme mağdur oynayıp ceza indirimi almak istemesi olamazmi ? aldatıldim diyenlerin çoğu aldatıyor ve o yüzden hep şüpheli dolasiyorlar
    İlk beğenen sen ol
  • Çin değil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Devletimiz kap kaç nasil anında bitirdiniz bu kadin katillerinide taksim veya tandoğan meydaninda halkın gözü onünde ibret olsun diye bir kaç tanesini hal ediverirseniz buda niter Allah'ın cc izniyle ! Siz Devletsiniz bu size zor değil , burasi çin değil daha ne kadar kadınlar ölsün?
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    yorum yok!
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabii canı veren Allah ancak bu canı alır. Ama bu ölümlerin nedenini birileri açıklarımı .
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Akçaabatlıselcuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nu yapan insansa biz hayvanız .Kanunlardan ya kimse korkmuyor yada bu suć isleyen kişiler insan değik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.