Kocaeli

'Benim için mi şehit oldu?' deyip, darbetti!

07:32 26 Haziran 2020 42 Yorum Var
'Benim için mi şehit oldu?' deyip, darbetti!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde görevli şoför V.Y. ile tartışan şehit kardeşi, durumu ağabeyi Y.A.'ya anlattı. V.Y. ile Y.A. arasında da tartışma çıktı. Y.A.'nın "O bir şehit kardeşi, neden böyle yapıyorsunuz?" demesi üzerine "Benim için mi şehit oldu?" cevabını veren V.Y., ardından Y.A.'yı darbetti. Y.A., şoför hakkında şikayetçi olurken, İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Kocaeli Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tedavi olmak için hastaneye gelen şehit kardeşi, henüz bilinmeyen nedenle hastanede şoför olarak çalışan V.Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardından evine dönen kişi, durumu ağabeyi Y.A.'ya anlattı.

Bunun üzerine Y.A. şoför ile konuşmak için hastaneye gitti. İkili arasında da tartışma çıktı. Tartışma sırasında Y.A. şoföre kardeşi için, "O bir şehit kardeşi, sizin onu koruyup sahip çıkmanız gerekirken neden böyle yapıyorsunuz?" demesi üzerine, şoför iddiaya göre, "Benim için mi şehit oldu? Bana ne? 20 yıl olmuş şehit olalı" diye karşılık verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför V.Y. ve yanındaki bir kişi, Y.A.'yı darbetti.

Olayın ardından Y.A. ve kardeşi hastanede görev yapan V.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılarak, tarafların ifadeleri alındı. İl Sağlık Müdürlüğü ise konuyla ilgili inceleme başlattı.

 

YORUMLAR

42 Yorum Var
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kocaeli genelde hemşehriler yuvasıdır.Ambulans şoförü ve diğer yardım edene bakmak lazım.Sağlık bakanlığı o şoförü ve ona yardım edeni hemen ihraç etmeli.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu it için soruşturma açmak bile şehitlere zuldür. Hemen görevden atılması gerekir.benim vergimle hainlere maaş verilmesini kabul etmiyorum.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ağzından çıkan sözlerine dikkat etmeli bugün bu coğrafyada rahat içinde yaşıyorsak bu tabiki şehitlerimiz sayesinde olmuştur.Şehitlerimiz vatanı ve içinde yaşayan insanlar için canlarını feda etmişlerdir. Tabiki ateş düştüğü yeri yakmış ve şehit ailelerinin içindeki acı dinmemiştir.Hiç değilse bu insanların acılarına ve hassasiyetlerine saygı duyup o insanları incitmeyin.Onlara saygı ve minnet duygusuyla yaklaşalım.Sözlerimi sonlandırırken vatanı milleti dini ve bayrağı için şehit olan insanlarımıza Allah'dan Rahmet diliyorum.Ahirette şefaatlerine nail olmak dileğiyle onları dualarımızla hatırlayalım...
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Karşı tarafı da dinlemek lazım..şehidimiz baş tacı da kardeşlerinin nasıl karakterde olduğunu bilemeyiz..belki iftira atıyorlar??
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş usul Erkan bilmeyebilir.hastaneye kimse piknik yapmaya gitmiyor.hastane çalışanlarının eğitimli kişiler olması gerekir.liseyi bitiremeyen aklı evvelleri buralarda ise alırsan olacağı budur.
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin için olmadı zındık, Allah için oldu, senin benimde vatansız kalmaması için. Senin gibi insanları Allah bildiği gibi yapsın tez zamanda şeref yoksunu müsvedde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.