Kocaeli

Kadınlara bakıyorsun diye itilen adam öldü

09:32 08 Temmuz 2020 -2 Yorum Var
Kadınlara bakıyorsun diye itilen adam öldü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 15 yaşındaki H.S.'nin kadınlara baktığını iddia ederek ittiği Yılmaz Kaşıkçı (71) düştü. Hastaneye kaldırılan Yılmaz Kaşıkçı, yaşamını yitirdi. Yaklaşık 2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Kaşıkçı'nın ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belli olacak.

Olay, Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde sahildeki restoranın önünde meydana geldi. H.S., Yılmaz Kaşıkçı'yı yoldan geçen kadınlara baktığını iddia ederek, göğsünden itti.

Dengesini kaybeden Yılmaz Kaşıkçı yere düştü. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Yılmaz Kaşıkçı, ardından Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Kaşıkçı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

Polis olayın ardından H.S.'yi gözaltına aldı. Yılmaz Kaşıkçı'nın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belli olacağı belirtildi.

YORUMLAR

-2 Yorum Var
  • erkekler haklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam bakmışsa bile haklı tabi, bazen kadınlar da bakmıyor değil. Son zamanların modası vücuda yapışan siyah tayt oldu bayanlarda, bir de arka ve ön tarafları apaçık belli ortada, arka bölgesi 2 metre olup da utanmadan böyle uygunsuz giysilerle kıvırarak yürüyenler de cabası.. Biraz daha genç olanların da beli açık. Adamlar dönüp dönüp bakıyor, utandım valla. Edepli giyin, tahrik etme, provakatör olma. Allah yardımcımız olsun, ıslah etsin böylelerini..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatanim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura kalmayin Arkadaslar rahmetli kac yasinda 71.. bu gencin yapmasi normal mi insan adapiyla konusur soyler. Bu olay bir genc kari koca kavgasina karismisti bicaklamisti onun gibi bir olay SANKI HESAPCA bayanlar bu yasli size bakiyor bende kahramanim demis Hero olmus yani. Ben hakli gormuyorum artik bu zamanda yaslilara saygi kalmadi goruyoruz tik tok insagramlarda
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşındaki ergenin iddiası -kadınlara baktığını iddia ederek ittiği Yılmaz Kaşıkçı (71) düştü. Hastaneye kaldırılan Yılmaz Kaşıkçı, yaşamını yitirdi -Olayın aslını bilmeden zan ile yorumda bulunmamak lazım gelir.
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah için örtünenler mi,yoksa özgürce giyinenler (soyunanlar) mi belaya sebep oluyormuş.Sözde namuslu geçinenler bir kez daha düşünün.
    Cevapla
  • Yigido 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplum çığrından çıkmış.birbirine saldırmak için bahane arıyor.müslüman olan bir ülkeye yakışmayan şeyler oluyor.lütfen saygılı sevgili olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.