Konya

Kadir Şeker hakkında istenen ceza belli oldu

11:22 16 Eylül 2020 4 Yorum Var
Kadir Şeker hakkında istenen ceza belli oldu

Konya'da sevgilisi tarafından darp edildiğini düşündüğü kadına yardım etmek istersen sevgilisinin ölümüne sebep olan Kadir Şeker hakkında istenen ceza belli oldu.

Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker'in yargılandığı davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, sanığın "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, haksız tahrik indiriminin de üst seviyeden uygulanmasını istedi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • mücahit inci 3 yıl önce Şikayet Et
    müebbet alırsın inşallah. bu durumda bile nasıl bu adamı savunuyorsunuz anlamıyorum ? neymiş iyilik için öldürmüş. ULAN ÖLDÜRMÜŞ ULAN ÖLDÜRMÜŞ ADAMI BIÇAKLAMIŞ ( KALBİNDEN )
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların iyiliği emretme, kötülüğü menetme görevi unutuluyor. Bana ne ve sana ne diyenler çoğalıyor. Kargaşa ve kıyamet bu işte.
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimi kimin için öldürdün. Inşallah müebbet yersin
    Cevapla
  • Selo 42 3 yıl önce Şikayet Et
    Maktulün 1. Dereceden yakınımısın Ayhan.. Insanı görevini yaparken kazayla olmuş bir olay. İnsafsızlık yapma.
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan sen vicdan yerine taş mı taşıyorsun
  • önder 3 yıl önce Şikayet Et
    su zamanda kimseye yardim yapmayacaksin bak yapti katil oldu yazik hayati karardi
    Cevapla
  • vechi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceza cezadır, indirim de nedir, sanki manavdan sebze alıyorlar.
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    lafım vechi beye değil ona yorum yazana, Elbette dayak yiyen bir kadına yardım etmek insanlıktır, ancak orantılı bir mudafa yok bıçağını direk kalbe sallamış, bacağa sallasa ve atardamara denk gelse tamam kader mahkûmu, lakin direk kalp olunca işin boyutu değişir, sizde İslam vs ahkam kesmişsiniz ama İslam önce insan hayatı diyor. İki düşün bir konuş
  • Yaa hakk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir halt bildiğiniz yok anca konuşuyorsunuz çocuk okuldan evine dönerken kadını döven adamı görüyor ayırmaya çalışıyor adam çocuğa saldırınca arbedede çocuk adamı bıcaklıyır yazmak için yazmayın kendine olsa demek ki sen arkana bile bakmadan kaçacaksın bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantıgı var sende Müslümanız diye dolaşıyorsunuz emri bil magruf nehyi anilmünker nerede ey cemaat ya sus yada haklı konuş bilmeden sallama
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.