Kayseri'nin güzellikleri drone ile görüntülendi. Kayseri'nin tarihi ve doğal güzellikleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Havadan Kayseri" kitabı ve tanıtım filmi için drone ile görüntülendi.

Kayseri Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kayseri'nin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen çalışmada, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde inşa edilen tarihi eserlerin yanında, Sultan Sazlığı, Erciyes Dağı gibi doğal güzelliklerin havadan görüntüleri yer alıyor.

Kitapta, tarihi eserler ve doğal güzelliklerle ilgili Türkçe ve İngilizce bilgilere de yer veriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kitabın ön sözünde, bir belediyenin kitapla olan ilişkisinin aynı zamanda kültür, sanat ve medeniyetle bağını yansıttığını vurguladı.

Bu şuur içerisinde şehre yeni eserler kazandırdıklarını aktaran Çelik, "Yayınladığımız kitaplarla içinden geldiğimiz ve kendisine hizmet ettiğimiz insanların ruh ve gönül dünyalarını doyurmak, onların kültürel ve sanatsal kaygılarına da hizmet etmek zorundayız." ifadesini kullandı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • kantar50 14.05.2018 16:49
    biz de kayserili olmuşuk abriiii göremeyi de almışlar bu Kayserililerden korkulur vallahi...
  • Cihan 25.04.2018 22:02
    Benim guzel memlektim...
  • kado 14.04.2018 19:28
    dogru hıc boyle cekım gormedık
  • Gokbora 13.04.2018 21:08
    dost dedigin aci soyler aci gosterir.bunlar nasil dost anlayamadim?
  • HalitBinVelit 13.04.2018 18:01
    bir arkadaşında dediği gibi O güzel yerler -1-2 saniye içinde geçiyor? bu güzellikleri izlemek için Gözümüzün pause seçeneği lazım? veya ağır çekimde izlemek lazım? :))
Daha fazla yorum görüntüle