Eyüpsultan Kitap Fuarı’na İstanbullulardan Yoğun İlgi

Eyüpsultan Kitap Fuarı, Ramazan’ın manevi atmosferinde Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde sevilen yazarları kitapseverlerle bir araya getiriyor. Eyüpsultan Belediyesi’nce düzenlenen fuara İstanbullular yoğun ilgi gösteriyor.

Eyüpsultan Kitap Fuarı’na İstanbullulardan Yoğun İlgi
Eyüpsultan Kitap Fuarı’na İstanbullulardan Yoğun İlgi
GİRİŞ 13.04.2022 15:13 GÜNCELLEME 13.04.2022 15:13

Yüzyıllardır Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı, İslam aleminin gözbebeği Eyüpsultan, “On bir Ayın Sultanı”nı yine birbirinden güzel programlarla karşıladı. Tarih boyunca kitap ve kültürle beslenen Eyüpsultan Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde 1 Nisan’da açılan Eyüpsultan Kitap Fuarı, bugüne dek binlerce kitapseveri ağırladı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Ramazan aynı zamanda yardımlaşma, tefekkür etme ayıdır. Bunların bir bölümünde mutlaka kültür ve edebiyat da olacaktı. Daha öncelerde de kitap fuarları bu bölgede olmuştu. İki sene boyunca pandemiden dolayı büyük bir boşluk oluştu. Ara sıra bu bölgede çocuk kitap fuarları yaptık ve çok fazla ilgi gördü. Bu yüzden Ramazan’ı kitap fuarıyla başlatalım istedik” dedi.

YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Eyüpsultan Kitap Fuarı'nda Ömer Karaoğlu, Kemal Sayar, Tufan Gündüz, Ahmet Turgut, Mustafa Karataş, Mehmet Ali Bulut, Ubeydullah Sezikli, Hayati İnanç, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Kılıçarslan, Nurullah Genç, Serdar Tuncer, Tarık Tufan, Dursun Ali Erzincanlı, Sedat Anar, Saliha Erdim, Bestami Yazgan, Fatih Koca, Mevlana İdris, Mahmut Erol Kılıç, Sıtkı Aslanhan, Erol Erdoğan, Mehmet Emin Ay, Sibel Eraslan, Yasin Pişgin, Ender Doğan, Ömer Tuğrul İnançer, Ayan Musiki Topluluğu, İhsan Süreyya Sırma ve Münir Arıkan gibi isimler İstanbullu kitapseverlerle bir araya geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!