Usta sanatçı Turgay Özüfler hayatını kaybetti

Klarnetin usta ismi Turgay Özüfler hayatını kaybetti. Özüfler'in cenazesi Can Feda Hatun Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

Usta sanatçı Turgay Özüfler hayatını kaybetti
Usta sanatçı Turgay Özüfler hayatını kaybetti
GİRİŞ 23.11.2022 11:04 GÜNCELLEME 23.11.2022 11:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Pek çok ünlü şarkıcıya klarnetiyle eşlik eden Turgay Özüfler 70 yaşında hayata veda etti. Özüfler'in ölüm haberini Serkan Çağrı duyurdu. Çağrı, "Yıllarca dinledik ve kendisinden feyz aldık. Klarnetin usta ismi hocamız Turgay Özüfler’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin ve camiamızın başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun ustam" ifadelerini kullandı.

CENAZE TÖRENİ

Sanatçının oğlu Turgut Özüfler, "Babam Turgay Özüfler Alemi Cemale göç eyledi. Sizlerden son kez helallik niyazı ile yarın Nurettin Cerrahi Tekkesi'nin arka sokağında Can Feda Hatun Camii'nde ikindi namazına müteakip uğurlanacaktır" dedi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Turgaycığım Allâhım menzilini mübârek eylesin mekânın Cennet olsun güzel kardeşim Allah tüm aile efrâdına sabırlar versin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşim Turgayım mekanın cennet derecen inşallah âli buyrulup geride kalan aile efrâdına Allâhım sabırlar versin. Turgaycığım babanın menzili mübârek olsun sevgi ve selamlar Allâha emânet olunuz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun üstadım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı