Kütahya

Uzaklaştırma kararı olan eski eşi, iftar yemeğinde bıçakladı!

10:10 18 Nisan 2021 3 Yorum Var
Uzaklaştırma kararı olan eski eşi, iftar yemeğinde bıçakladı!

Kütahya'da Hanım Ç., bir süre önce boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi tarafından işlettiği lokantada iftar yemeğinde bıçaklandı.

Olay, saat 20.15 sularında Ali Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Hanım Ç.'nin işlettiği lokantada dükkanına bir süre önce boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Emin N. geldi.

Tezgahtan aldığı ekmek bıçakğıyla eski eşi Hanım Ç.'yi göğsünden bıçaklayarak yaralayan Emin N., dükkandan çıkıp kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen polis ekiplerince kaçan şüpheli Emin N., yakalanarak gözaltına alındı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hanım Ç. ise ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan bir insana zarar verecekse,her şeyi göze alıyorsa,hiç kimse o eylemi durduramaz. Aile içinde son zamanlarda verilmeye başlanan uzaklaştırma insanları dahada öfkelendirmekte,hırçınlaştırmakta,patlama noktasına getirmektedir. Yani bu tür ceza ,fayda yerine dahada zarar vermektedir.
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bu Uzaklaştırma Kararı denen bi halta Yaramayan Karar NE İŞE YARIYOR ??? İnsanların ADALET e ve Yasalara inancı Kalmadı Çünki Yasalar ve Kanunlar CAYDIRICI DEĞİL Saçma Sapan Kanun ve Yasalar var Bİ HALTA YARAMAYAN ADETA SUÇA TEŞVİK EDEN YASA ve KANUNLAR OLDUĞU SÜRECE İnsanlar Ölmeye Devam Eder...
    Cevapla
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    adam olsaydı kadın boşanmazdı.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.