Malatya

MASKİ altyapı çalışmalarını sürdürüyor

11:48 14 Haziran 2016
MASKİ altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Yeşilyurt'un bazı mahallelerinde altyapı çalışmalarına devam ediliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Salköprü, Çilesiz, Tecde, Özalper ve Hacı Bayram Mahallelerinde yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmaları yürütülüyor.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Salköprü Mahallesindeki çalışmaları inceledi.

Özdemir, Salköprü, Çilesiz, Tecde, Özalper ve Hacı Bayram Mahallelerinin sağlıklı bir altyapıya sahip olması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, yapılan çalışmalar ve aldıkları önlemlerle bundan sonra aşırı yağışlarda çok önemli bir sorunla karşılaşmayacaklarını ifade etti.

Bu mahallelere yaklaşık 5 milyon liralık altyapı yatırımı yaptıklarını kaydeden Özdemir, "26 bin 395 metre hat döşeme çalışması, 190 parsel bacası yapımı, 200 muayene bacası yapımı ve 670 yağmur ızgarası yerleştirme çalışması yapacağız. Şu ana kadar 23 bin 179 metre hat döşeme çalışması, 170 muayene bacası yapımı ve 118 yağmur ızgarası yerleştirme çalışması tamamlandı." açıklamasında bulundu.

Özdemir, Salköprü Mahallesi'nde içme suyu altyapı sorununu giderdiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.