Malatya

Malatya'da 73 yaşındaki eşini öldürdü!

08:48 12 Kasım 2020 4 Yorum Var
Malatya'da 73 yaşındaki eşini öldürdü!

Malatya'da hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan koca, eşini silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Hande Sokak'ta bir apartmanda meydana gelen olayda, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan 70 yaşlarındaki Mehmet P. 23.15 sıralarında eşi Emine P.'nin (73) ikametine geldi. Eve giren Mehmet P. tartıştığı eşine tabanca ile 1 el ateş ettikten sonra olay yerinde kaçtı.

Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan kontrollerde 3 çocuk annesi Emine P.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Bölgede çalışma başlatan ekipler olayın şüphelisi Mehmet P.'yi olayda kullandığı suç aleti ile birlikte kısa sürede yakaladı. Bu arada Emine P.'nin vefat haberini alarak olay yerine gelen çocukları ve yakınları sinir krizi geçirirken ekipler çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Emine P.'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne? O yaşta birbirlerinin doktoru olması gerekirken katili olmuş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mümin 3 yıl önce Şikayet Et
    Olayda katil Mehmet P. Vefat eden kadının vebali ise İstanbul Sözleşmesini ve bu sözleşme kapsamında çıkartılan 6284 sayılı kanunu savunan, destekleyen, koruyan, taraftar olan herkesin üzerindedir. 50 yıllık eşine karşı mahkeme evden uzaklaştırma kararı veriyor. Yahu sırf bu tedbir yüzünden kaç tane koca karısını ya öldürdü, ya yaraladı. Aklı başında herkes, İstanbul Sözleşmesine ve 6284'e karşı çıkar, iptali ve ilgası için mücadele eder.
    Cevapla
  • Korkusuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Amca cehennemi garantiledi tapusunu aldı..hayırlı olsun
    Cevapla
  • Gül izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Amca 70 yasina gelmissin otur torunlarina bak ne isin var silahla
    Cevapla
  • Tekoal ali teko 3 yıl önce Şikayet Et
    Amca 70 den sonra evden uzaklaştırma almış.torunu göreni var
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.